Superdesign UB fra Bleiker har deltatt i finalen for Gründeridol Akershus!

Ungdomsbedriften fra Bleiker vant hele konkurransen for Gründeridol i Asker og Bærum i november, og fikk dermed æren av å stille i Akershus-finalen og representere Asker og Bærum.

Finalen gikk av stabelen fredag 6. desember, og der konkurrerte Superdesign mot tre andre ungdomsbedrifter som også var vinnere i sine regioner- Follo, Øvre og Nedre Romerike.

Gjennom dagen presenterte ungdomsbedriftene forretningsideene sine. Deretter fikk de utdelt hver sin eksterne mentor fra næringslivet som veiledet dem og ga dem råd til hvordan de kan utvikle forretningsideen sin videre. Superdesign fikk god hjelp fra Pål Rokke i Citibank. Opplegget er såkalt «syretesting» der de fikk gjennomgå, analysere og videreutvikle forretningsideene sine.

Vinneren av Gründeridol blir kåret på nyåret, og får reise til Østerrike i mars og representere Akershus på Trade Fair.

Superdesign går første året på Service og samferdsel. Ungdomsbedriften designer, syr og selger håndlagde vesker som er laget av tekstiler fra brukte klær.

Dette var en spennende og lærerik dag for den ungdomsbedriften vår, og vi følger spent med videre på utviklingen av ungdomsbedriften vår.

Vil du vite mer? Følg Superdesign videre på Facebook: https://www.facebook.com/superdesignub/

 

Trine B. D. Tryggestad