Nytt utdanningstilbud: Informasjonsteknologi og Medieproduksjon

Her finner du informasjon om det nye utdanningstilbudet.

Lene Bråten viser bilder fra Instagramkontoer til kjente personer.

Skolebesøk fra UiO.

Sosiologielevene har hatt besøk av Lene Bråten som er mastergradstudent i sosiologi ved Universitetet i Oslo.

Camara Lundestad Joof fikk veldig god kontakt med elevene.

Oslotur til Litteraturhuset og Bygdøy

Tirsdag 8. oktober var 3pbb, 3ssy, 4ssy og 4pba på tur til Oslo.

Barnas verdensdag

Medieproduksjon ved Bleiker dekorerer Asker kulturhus.

Innovasjonscamp på Bleiker vgs

Tirsdag 17.9 ble årets Innovasjonscamp på Bleiker gjennomført i samarbeid med Nye Asker kommune og Ungt Entreprenørskap.

Skolevalg 2019

Interessante resultater for Bleiker!

VIS-logo

Visma InSchool

Elever, foresatte og ansatte har tatt i bruk Visma InSchool. Les mer om hva det vil bety for din skolehverdag, og gjør deg kjent med programmet.

NHOs besøksenter

Tur til NHOs besøksenter 25.april

Gøy, lærerikt og engasjerende!

Bleiker vgs ble årets entreprenørskapsskole i Akershus: F.v.: Kari Hertzberg, Gøril Tollefsen, Trine Tryggestad, Bjørn Kildahl, Sissel Rathke, Ben Arne Kristensen og Per Erik Skjelbred.

Bleiker videregående skole er årets entreprenørskapsskole i Akershus

Bleiker videregående skole i Asker er kåret til årets entreprenørskapsskole i Akershus. Skolen har satset på Ungdomsbedrift som pedagogisk virkemiddel.

Kommunikasjon som fremmer helse, trivsel og velvære.

Elever ved helse og oppvekst vg1 har jobbet praktisk med kompetansemålet: Gjøre rede for hva som kjennetegner kommunikasjon som fremmer helse, trivsel og velvære, og selv medvirke til det.