Fjernundervisning fortsetter over påske

fjernundervisning i perioden 14. april til og med 26. april.

Viktig informasjon til elever og foresatte

Fjernundervisning fra og med fredag 13.mars

Parkering på Risenga – endring fra 14.april

Prisvinneren med 3PBA

3PBA har vært en av juryklassene for Ungdommens kritikerpris.

Klassen ble valgt til å dele ut prisen til vinneren Marie Aubert for romanen Voksne mennesker her på Bleiker. Utdelingen var torsdag 12. mars.

Trenger du kopi av vitnemål eller nytt vitnemål?

Elevene ønskes velkommen til Nobels Fredssenter.

Sosiologigruppa var på tur til Nobels Fredssenter 11. februar

Hva er seksuell vold i krig? Angår det oss? Disse spørsmålene blir satt på dagsorden i undervisningsopplegget, «Kroppen som slagmark», som sosiologielevene var med på 11. februar på Nobels Fredssenter

Vilde Wetteland Stoa forteller om ulike typer konflikter.

Besøk av Folk og Forsvar

Alle vg2-klassene var med på rollespillet, «Fred og Konflikt» i løpet av uke 6. Organisasjonen, Folk og Forsvar stod for gjennomføringen.

Julegave fra Equinor og TechnipFMC!

Bleiker videregående skole fikk torsdag 19.12.2019 levert en dreiebenk av typen Chieftain Lathe +2660 2019-modell som ble gitt skolen i gave fra Equinor ASA og Technip FMC.

Superdesign UB fra Bleiker har deltatt i finalen for Gründeridol Akershus!

Ungdomsbedriften fra Bleiker vant hele konkurransen for Gründeridol i Asker og Bærum i november, og fikk dermed æren av å stille i Akershus-finalen og representere Asker og Bærum.

Utenfor Interkulturelt Museum i Tøyenbekken.

Sosiologielevene på Interkulturelt museum