På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

Sommerbemanning 2020 vedrørende dokumentasjon

I forbindelse med fagdokumentasjon for elever/privatister har Bleiker sommerbemanning med egen kontaktperson.

Offentliggjøring av karakter og frister for klager

Tirsdag 16. juni offentligjøres standpunktkarakterer og karakter i orden og atferd for Vg2, Vg3 og Vg4. Fredag 19. juni offentligjøres karakterene på Vg1.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Begrenset tilbud for enkelte klasser på TO

IDTA og IDTB med redusert undervisningsuke

Eksamen 2020

Alle eleveksamener er avlyst våren 2020. Det er kun standpunktkarakterer som føres på kompetansebevis og vitnemål

Parkering på Risenga – endring fra 14.april

Prisvinneren med 3PBA

3PBA har vært en av juryklassene for Ungdommens kritikerpris.

Klassen ble valgt til å dele ut prisen til vinneren Marie Aubert for romanen Voksne mennesker her på Bleiker. Utdelingen var torsdag 12. mars.

Trenger du kopi av vitnemål eller nytt vitnemål?