Innovasjonscamp på Bleiker vgs

Tirsdag 17.9 ble årets Innovasjonscamp på Bleiker gjennomført i samarbeid med Nye Asker kommune og Ungt Entreprenørskap.

Skolevalg 2019

Interessante resultater for Bleiker!

VIS-logo

Visma InSchool

Elever, foresatte og ansatte har tatt i bruk Visma InSchool. Les mer om hva det vil bety for din skolehverdag, og gjør deg kjent med programmet.

NHOs besøksenter

Tur til NHOs besøksenter 25.april

Gøy, lærerikt og engasjerende!

Bleiker vgs ble årets entreprenørskapsskole i Akershus: F.v.: Kari Hertzberg, Gøril Tollefsen, Trine Tryggestad, Bjørn Kildahl, Sissel Rathke, Ben Arne Kristensen og Per Erik Skjelbred.

Bleiker videregående skole er årets entreprenørskapsskole i Akershus

Bleiker videregående skole i Asker er kåret til årets entreprenørskapsskole i Akershus. Skolen har satset på Ungdomsbedrift som pedagogisk virkemiddel.

Kommunikasjon som fremmer helse, trivsel og velvære.

Elever ved helse og oppvekst vg1 har jobbet praktisk med kompetansemålet: Gjøre rede for hva som kjennetegner kommunikasjon som fremmer helse, trivsel og velvære, og selv medvirke til det.

Hei-uka

Målet med Hei-uka på Bleiker er å skape fellesskap og samhold, et fellesskap der vi ser hverandre og anerkjenner hverandre

Lukas og Oscar

Fylkesmesterskap i elektrikerfaget

Gratulerer til Lukas og Oscar som fikk tredjeplass i fylkesmesterskapet i elektrikerfaget.

Camilla informerer om ILO og hva de jobber med.

Besøk fra FN-sambandet

I fjor var det 70 år siden Verdenserklæringen ble vedtatt, og FN-sambandet hadde foredrag om menneskerettigheter, verdenserklæringen, konvensjonene og retten til å søke asyl i alle vg2-klassene på skolen. Noen har også vært med på rollespillene, «Handelsspillet» og «Tekstilfabrikken».

Ungdomsbedrifter fra Bleiker vant priser

Syv motiverte ungdomsbedrifter fra skolen vår deltok på årets Asker og Bærumsmesterskap. Agora UB og Konstant i boks UB sikret seg priser i to av konkurransene.