Salg, service og sikkerhet, yrkes- og studiekompetanse, 4-årig Vg2

Et spennende tilbud for deg som ønsker fleksibilitet for fremtiden. I løpet av fire år får du både fagbrev og studiekompetanse. Denne doble kompetansen gir deg mange muligheter, enten du velger å gå rett ut i arbeidslivet som fagarbeider etter fire år, eller velger å ta videre utdanning på høyskole eller universitet.

Du er nå kjent med de ulike fagområdene, arbeidsformen og egen "arbeidsplass". Veien mot et serviceyrke innen handel, sikkerhet, økonomi og/eller administrasjon er startet. Dette skoleåret avsluttes med en tverrfaglig eksamen, på samme måte som de på det yrkesfaglige løpet.

Du har valgt enten salgfaget, sikkerhetsfaget eller kontor- og administrasjonsfaget som "ditt" fag, en utdanning som åpner for en rekke karrieremuligheter inne servicebransjen, sikkerhetsfaget og/eller kontor- og administrasjonsfaget.

Du vil kjenne igjen mye fra det første året, møte kjente lærere og skoleåret vil organiseres på samme måte som på Vg1. Tre dager på skolen og to i bedrift, gjør at du fortsatt får en kombinert teoretisk og praktisk opplæring, hvor teori og praksis går "hånd i hånd". Kompetanse, kjennskap til bransje og nettverk utvikles videre, og du vil bli tett fulgt opp fra skolens side.

Samarbeidspartnere

Securitas   Les om lærlingprogrammet fra Securitas
Rema 1000
Inspirea
Lefdal
Elkjøp
Starbucks
Dressmann
Umoe Restaurants
XXL Sport Villmark
Follestad

Kontaktperson

Åshild P. Sviland

Avdelingsleder MK/SS/FF/IKT

E-post Ashild.P.Sviland@bleiker.vgs.no

Tlf: 66 75 35 05