Salg, service og sikkerhet, yrkes- og studiekompetanse, 4-årig Vg2

Et spennende tilbud for deg som ønsker fleksibilitet for fremtiden. I løpet av fire år får du både fagbrev og studiekompetanse. Denne doble kompetansen gir deg mange muligheter, enten du velger å gå rett ut i arbeidslivet som fagarbeider etter fire år, eller velger å ta videre utdanning på høyskole eller universitet.

Du er nå kjent med de ulike fagområdene, arbeidsformen og egen "arbeidsplass". Veien mot et serviceyrke innen handel, sikkerhet, økonomi og/eller administrasjon er startet. Dette skoleåret avsluttes med en tverrfaglig eksamen, på samme måte som de på det yrkesfaglige løpet.

Du har valgt enten salgfaget, sikkerhetsfaget eller kontor- og administrasjonsfaget som "ditt" fag, en utdanning som åpner for en rekke karrieremuligheter inne servicebransjen, sikkerhetsfaget og/eller kontor- og administrasjonsfaget.

Du vil kjenne igjen mye fra det første året, møte kjente lærere og skoleåret vil organiseres på samme måte som på Vg1. Tre dager på skolen og to i bedrift, gjør at du fortsatt får en kombinert teoretisk og praktisk opplæring, hvor teori og praksis går "hånd i hånd". Kompetanse, kjennskap til bransje og nettverk utvikles videre, og du vil bli tett fulgt opp fra skolens side.