Salg, service og sikkerhet Vg2

Dette er tilbud som passer for deg som kan tenke deg å jobbe med service. Du drømmer kanskje om å starte din egen bedrift, og liker tanken på å være i kontakt med mennesker og yte god service til dine kunder. Her får du god innsikt i hvordan en bedrift drives, en innsikt som gjør deg mer forberedt på hva som kreves av en medarbeider ute i næringslivet.

Du er nå kjent med de ulike fagområdene, faglærere og hvordan vi jobber. Veien mot et serviceyrke er startet, og skoleåret skal avsluttes med en tverrfaglig eksamen som dekker alle programfagene. Det er nå aktuelt å begynne å tenke på hva du skal gjøre videre, etter at Vg2 er avsluttet.

Du har fått noe mer kjennskap til de ulike fagene, slik at veien videre begynner å ta form. Skal du ut i lære i salgsfaget, sikkerhetsfaget eller er det kanskje kontoradministrasjon som frister mest? Og hvis du ikke skal ta fagbrev, kan det være generell studiekompetanse som er aktuelt. Etter de to årene har du oppnådd god kompetanse som kan brukes i næringslivet eller på studier på høgskole/universitet.

Du vil kjenne igjen mye fra det første året, møte kjente lærere, og skoleåret vil organiseres på samme måte som på Vg1. Ungdomsbedrift, praktiske øvelser, samarbeid med lokalt næringsliv vil fortsatt være aktuelt. Du bygger videre på kompetansen din fra Vg1 og får en faglig fordypning som du vil har stor glede av i fremtiden.

Lærebedrifter 

Nedenfor ser du lenke til godkjente lærebedrifter for Service og samferdsel i Akershus fylkeskommune:
Rull deg ned til programområdene Kontor- og administrasjonsfaget, Salgsfaget og Sikkerhetsfaget.
http://www.akershus.no/ansvarsomrader/opplering/opplering-i-bedrift/lerebedrift/sok-i-lerebedrifter/?programId=SS&courseId=SSKAD3----