Medier og kommunikasjon (studieforberedende) (gammel ordning) Vg3 [Hopp til innhold]

Medier og kommunikasjon (gammel ordning) (Tilbys ikke)
Medier og kommunikasjon (gammel ordning) (Tilbys ikke)

Medier og kommunikasjon (studieforberedende) (gammel ordning) Vg3

Du er i avslutningen av et 3-årig løp som gir generell studiekompetanse, og har fått et godt grunnlag i mediefagene. Du vil nå få mer opplæring i å forstå innhold og opparbeider generell kunnskap, og får derfor flere fellesfagtimer enn mediefagtimer dette skoleåret.

Du vil få nye fellesfag som du ikke har hatt på Vg1 eller på Vg2, og flere timer i fag som du har hatt få timer i tidligere. Nye utfordringer, sammen med engasjerte og faglig dyktige lærere venter. I mediefagene vil du få stor glede av den kompetansen du har opparbeidet i løpet av de to første årene. Også dette året får du tilgang til å låne utstyr til medieproduksjoner og benytte deg av skolens egne lydrom, fotostudio, greenscreen-rom, trykkeri og eget studio for tv, film og videoproduksjon.

Du skal fortsatt øke kompetansen din i mediefag, og få enda større forståelse for hva som kan være gode løsninger på ditt medieprodukt. Samtidig vil fagene norsk, historie, matematikk, naturfag og kroppsøving være en del av din timeplan.

Medier og kommunikasjon har samlet sine produksjoner på YouTube: https://www.youtube.com/user/Bleikervgs