Fristen for å søke plass ved videregående opplæring er 1. mars

Klikk her for mer informasjon!

Invitasjon til hospitering

Vi inviterer til hospitering i Bleikers nye utdanningstilbud: Medieproduksjon og Service og samferdsel 4-årig YSK-løp.

Teknodag for jenter

Bleiker inviterer jenter i 10. klasse til en spennende og innholdsrik teknodag fredag 12. februar 2016.

Utdanningstorget 2016

Utdanningstorget er blitt en tradisjon i Asker og Bærum. Arrangementet går over to dager, og både 11. og 12. januar var det fullt hus og god stemning på Thon hotel Oslofjord i Sandvika.

ALBERTINE - Seksualmoralen før og nå

Bleiker hadde besøk av Den kulturelle skolesekken 12.01.2016 med foredraget Albertine.

Juleavslutning 18.12.2015

Tradisjonen tro stod elevrådet for gjennomføring av juleavslutningen i skolens kantine.

Byen og miljøet

Hvordan utvikler byen seg i vår region? Interessant kulturtilbud i regi av Den kulturelle skolesekken

Julemarked

Ungdomsbedriften Ting og tang UB avholdt julemarked i skolens kantine 26.11.2015

Gled et barn til jul!

Bleiker vgs. inviterer deg med på dugnaden "God jul, lille venn" i Asker/Bærum. Vi samler inn nye julegaver til barn som trenger det.

Elevaksjon til inntekt for SOS-barnebyer i Kosovo

Elevene ved Bleiker vgs. arrangerte torsdag 26. og fredag 27. november sin første elevaksjon i samarbeid med SOS-barnebyer.