Velfortjent kompetansebevis fra Norboat

Våre elever fra Vg2 Kjøretøy og Vg1 Teknikk og industriell produksjon fikk hederlig omtale og utdelt kompetansebevis etter deltagelse på årets Sjøen for Alle.

Solidaritetsprosjekt Kosovo 2016

For andre år på rad reiser Bleikerelever sammen med SOS-barnebyer til Pristina i Kosovo. Avreisen er 26. april.

Sjøen for Alle 2016 - elever deltar på stand

I år igjen har elever fra Bleiker videregående skole deltatt på stand på Sjøen for Alle på Lillestrøm.

Hvert enkelt land måtte presentere hva de ville satse på til slutt. De måtte også forklare hvorfor deres land burde vinne spillet.

Besøk av Folk og Forsvar

I løpet av tirsdag 8. og fredag 11. mars 2016 var alle skolens Vg2-klasser med på "Fred- og konfliktspillet" som Folk og Forsvar gjennomfører gratis for alle skoler og organisasjoner.

Besøk hos bedriften Komplett

Elever fra IKT-servicefag var på besøk hos Komplett AS i Sandefjord torsdag 3. mars.

Fraværsgrense fra skoleåret 2016-2017

Regjeringen har innført en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Hei-uka 2016

Hei-uka på Bleiker ble også i år en suksess. Den varte fra mandag 15.02. til fredag 19.02. 2016.

Teknodag for jenter

Bleiker vgs. arrangerte "Teknodag for jenter" fredag 12. februar 2016.

Hospiteringsdag på vårt nye tilbud Service og samferdsel 4-årig YSK-løp

Onsdag 10. februar 2016 fikk vi besøk av syv elever fra seks ulike skoler i Asker og Bærum.

Bleiker med i GründerExpo

Elever fra Medier og kommunikasjon og Salg og service deltok på Akershusmesterskapet for elev- og ungdomsbedrifter på Lillestrøm 9. februar 2016.