Fraværsgrense fra skoleåret 2016-2017

Regjeringen har innført en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Hei-uka 2016

Hei-uka på Bleiker ble også i år en suksess. Den varte fra mandag 15.02. til fredag 19.02. 2016.

Teknodag for jenter

Bleiker vgs. arrangerte "Teknodag for jenter" fredag 12. februar 2016.

Hospiteringsdag på vårt nye tilbud Service og samferdsel 4-årig YSK-løp

Onsdag 10. februar 2016 fikk vi besøk av syv elever fra seks ulike skoler i Asker og Bærum.

Bleiker med i GründerExpo

Elever fra Medier og kommunikasjon og Salg og service deltok på Akershusmesterskapet for elev- og ungdomsbedrifter på Lillestrøm 9. februar 2016.

Bleikerelever til Microsoft

Høsten 2015 gjennomførte Bleiker i samarbeid med blant annet Microsoft og Ungt Entreprenørskap en Innovasjonscamp på skolen. Alle elever på Medier og kommunikasjon og Service og samferdsel deltok, og en jury kåret de to mest innovative løsningene.

Faglærer Knut Ivar Andersen viser produksjon av folie til tre elever som er på besøk.

Hospiteringsdag på vårt nye tilbud Medieproduksjon

Torsdag 28. januar 2016 fikk vi besøk av 19 elever fra 8 ulike skoler i Asker og Bærum.

Åpen dag

Bleiker videregående skole hadde Åpen dag tirsdag 26. januar for elever på 10. trinn, foresatte og andre nysgjerrige.

Foto: Mari Natvig Sandene (Askeravisen). Jakob Hardeberg Svensen foran sin dovendyr-illustrasjon i Asker kulturhus. I en alder av 17 år har han gitt ut barneboken

Vår medieelev Jakob har gitt ut barnebok

Barneboken "Det en gang lykkelige dovendyret" er nylig utgitt av Jakob Hardeberg Svensen på Vg2 Medier og kommunikasjon.

Fotojakt

Et vintereventyr

Elevene på Vg1 Medier og kommunikasjon har hatt naturfotografering på dagsorden. Elevene fikk kombinere de teoretiske kunnskapene med praktisk fotografering i det fri.