Sommeravslutning 2016

Onsdag 22. juni holdt vi sommeravslutning på Bleiker

Bedriftsbesøk til Tusenfryd

Torsdag 16. juni var elever fra Service og samferdsel på bedriftsbesøk hos Tusenfryd

Karosseribygger Tommy Meek

Tidligere Bleikerelev bygger helgebiler for Tesla-pendlerne

Tommy Meek gjør stor suksess som karosseribygger. Både Tommy og hans to yngre brødre, Espen og Fredrik, har gjort sine drømmer til virkelighet og levebrød – og alle tre har i tur og orden vært elever på Bleiker.

Elever fra Bleiker vgs. besøker Nobels Fredssenter.

Besøk på Nobels Fredssenter

Elevene i 2AUTA, 2KJØA og 2EEA har vært med på undervisningsopplegget "Den tunisiske metode" på Nobels Fredssenter.

Har du søkt høyere utdanning og trenger ny dokumentasjon?

Ta kontakt med oss snarest, og innen fredag 24. juni dersom du har tatt eller skal ta privatisteksamen denne våren og trenger å oppdatere dokumentasjonen din for ettersending til Samordna opptak innen 1. juli.

Innlevering av lærebøker

Siste frist for innlevering av lærebøker er onsdag 22.06.2016.

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/Mac før du møter opp i eksamenslokalet.

Akershusmesterskapet i TIP-fagene

Onsdag 11. mai 2016 ble det avholdt fylkesmesterskap i TIP-fagene på Ås videregående skole.

Besøk fra Ålands Yrkesgymnasium

Prosjektet "Et grenseløst samarbeid innen tilrettelagt opplæring i Norden" i regi av Nordplus er et samarbeid mellom Bleiker videregående skole og Ålands Yrkesgymnasium.

Tur til SOS-barneby i Kosovo

Etter fem dager på reise i Kosovo sitter deltakerne igjen med mange inntrykk, og ikke minst følelser. Nå er vi hjemme igjen, og har fått en opplevelse for livet.