Innlevering av lærebøker

Siste frist for innlevering av lærebøker er onsdag 22.06.2016.

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/Mac før du møter opp i eksamenslokalet.

Akershusmesterskapet i TIP-fagene

Onsdag 11. mai 2016 ble det avholdt fylkesmesterskap i TIP-fagene på Ås videregående skole.

Besøk fra Ålands Yrkesgymnasium

Prosjektet "Et grenseløst samarbeid innen tilrettelagt opplæring i Norden" i regi av Nordplus er et samarbeid mellom Bleiker videregående skole og Ålands Yrkesgymnasium.

Tur til SOS-barneby i Kosovo

Etter fem dager på reise i Kosovo sitter deltakerne igjen med mange inntrykk, og ikke minst følelser. Nå er vi hjemme igjen, og har fått en opplevelse for livet.

Velfortjent kompetansebevis fra Norboat

Våre elever fra Vg2 Kjøretøy og Vg1 Teknikk og industriell produksjon fikk hederlig omtale og utdelt kompetansebevis etter deltagelse på årets Sjøen for Alle.

Solidaritetsprosjekt Kosovo 2016

For andre år på rad reiser Bleikerelever sammen med SOS-barnebyer til Pristina i Kosovo. Avreisen er 26. april.

Sjøen for Alle 2016 - elever deltar på stand

I år igjen har elever fra Bleiker videregående skole deltatt på stand på Sjøen for Alle på Lillestrøm.

Hvert enkelt land måtte presentere hva de ville satse på til slutt. De måtte også forklare hvorfor deres land burde vinne spillet.

Besøk av Folk og Forsvar

I løpet av tirsdag 8. og fredag 11. mars 2016 var alle skolens Vg2-klasser med på "Fred- og konfliktspillet" som Folk og Forsvar gjennomfører gratis for alle skoler og organisasjoner.

Besøk hos bedriften Komplett

Elever fra IKT-servicefag var på besøk hos Komplett AS i Sandefjord torsdag 3. mars.