Kick-off skolestart 2016

Fredag 19. august arrangerte vi Kick-off for å markere starten på skoleåret 2016-2017 og arbeidet med skolemiljøet og dignity på Bleiker vgs.

Skolestart på Bleiker vgs. onsdag 17. august 2016

Nye og tidligere elever ble tatt imot i skolens kantine.

Har du fått skoleplass?

9. juli får du som har søkt videregående skole beskjed om du har fått skoleplass. Dette ser du ved å logge inn på www.vigo.no. Husk at du må svare på tilbud om plass innen 18. juli.

Elev-PC til skolestart

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Pernille og Lise fra FixFolie viser oss resultatet.

Dekorering av kontorlokaler

Bleikerelever har gitt kontorlokalene til Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS) en flott oppgradering med selvklebende dekor.

Sommeravslutning 2016

Onsdag 22. juni holdt vi sommeravslutning på Bleiker

Bedriftsbesøk til Tusenfryd

Torsdag 16. juni var elever fra Service og samferdsel på bedriftsbesøk hos Tusenfryd

Karosseribygger Tommy Meek

Tidligere Bleikerelev bygger helgebiler for Tesla-pendlerne

Tommy Meek gjør stor suksess som karosseribygger. Både Tommy og hans to yngre brødre, Espen og Fredrik, har gjort sine drømmer til virkelighet og levebrød – og alle tre har i tur og orden vært elever på Bleiker.

Elever fra Bleiker vgs. besøker Nobels Fredssenter.

Besøk på Nobels Fredssenter

Elevene i 2AUTA, 2KJØA og 2EEA har vært med på undervisningsopplegget "Den tunisiske metode" på Nobels Fredssenter.

Har du søkt høyere utdanning og trenger ny dokumentasjon?

Ta kontakt med oss snarest, og innen fredag 24. juni dersom du har tatt eller skal ta privatisteksamen denne våren og trenger å oppdatere dokumentasjonen din for ettersending til Samordna opptak innen 1. juli.