Fylkesmesterskap i engelsk

Liker du å skrive engelske tekster, eller går du med en filmskaper i magen? Fylkesmesterskap i engelsk er åpent for alle Bleikers elever - delta og vinn en tur til et engelsktalende land!

Norges nye nettavis: IT NÅ

Første utgave ble publisert 26. oktober 2016. Vennegjengen utgir sin egen avis med IT-nyheter tilpasset målgruppen ungdom.

Elevaksjonen 2016

Elevaksjonen 15. og 16. november skapte nok en gang engasjement både hos elever og hos givere i Asker.

Elevaksjon tirsdag 15. og onsdag 16. november 2016

Solidaritetsprosjektet SOS-barnebyer i Kosovo føyer seg inn i rekken av mange ulike tiltak for å styrke skolemiljøet ved Bleiker videregående skole.

Nordisk bibliotekuke 2016

Bleiker vgs. er skolemedlem i Foreningen Norden. Nordisk bibliotekuke markeres i de fleste bibliotek en uke i november, denne gang i tiden 14. - 20. november.

Foredragsuke om Kosovo og Bleikers solidaritetsprosjekt

Elevene som var med til Kosovo på våren startet i uke 44 sin foredragsuke. De har hele uken holdt foredrag for sine medelever om Kosovoturen og solidaritetsprosjektet til Bleiker vgs.

Ungdomsbedriften Lace UB på Bleiker vgs. har Asker og Bærums 3. beste forretningsidé.

Lace UB fra Bleiker vgs. fikk 3. pris i årets Gründeridol som gikk av stabelen 21. oktober i Sandvika Storsenter.

Elevene fikk også vite om viktige rettigheter de får når de jobber hvitt.

Spleiselaget har besøkt alle skolens Vg2-klasser.

Hva er skatt? Hva risikerer du hvis du ikke tar vare på lønnsslippene dine?

Utenfor Interkulturelt Museum

Ekskursjon til Interkulturelt Museum

Elevene som har programfaget "Sosiologi og sosialantropologi" har besøkt Interkulturelt Museum der det er en spennende utstilling om norske sigøynere.

Innføringsklassene på Bleiker vgs. skapte topp stemning!

Torsdag 13. oktober 2016 braket det løs med fest i klasserommet.