Lihkku Beivviin - Gratulerer med dagen!

Samefolkets dag ble markert på Bleiker vgs. mandag 6. februar på morgenen.

Temadag for 10. klassinger

En reise gjennom Salgsfaget, Kontor- og administrasjonsfaget og Sikkerhetsfaget

Åpen dag 2017

Åpen dag på Bleiker ble arrangert tirsdag 24. januar på dagtid. Mange ungdomsskoleelever fikk se hvilke utdanningsprogram og muligheter elevene på Bleiker har.

Emilie

Teori og praksis hånd i hånd

YSK-elevene (yrkes- og studiekompetanse) på Service og samferdsel Vg1 er utplassert i bedrift to dager i uken.

Utdanningstorget 2017

Mandag 9. og tirsdag 10. januar besøkte elever fra ungdomsskolene og deres foresatte Utdanningstorget på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Bleiker videregående skole stilte med engasjerte elever og lærere.

Juleavslutning 2016

Tradisjonen tro arrangerte elevrådet juleavslutning i skolens kantine 21. desember.

HO juleverksted

HO-elevene laget fine julekort-hilsener til praksisbedriftene sine på juleverkstedet 20.12.2016.

God jul, lille venn

Søndag 11. desember inviterte elevrådet på Bleiker vgs., Margrethe Winstrup og Renate Borg til innsamlingsaksjonen God jul, lille venn Asker/Bærum.

Julemarked

Elevene i Ting og tang UB holdt julemarked i skolens kantine torsdag 1. desember.

God jul, lille venn

For andre gang åpner Bleiker vgs. dørene for innsamlingen God jul, lille venn Asker/Bærum, og vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til å delta.