HO juleverksted

HO-elevene laget fine julekort-hilsener til praksisbedriftene sine på juleverkstedet 20.12.2016.

God jul, lille venn

Søndag 11. desember inviterte elevrådet på Bleiker vgs., Margrethe Winstrup og Renate Borg til innsamlingsaksjonen God jul, lille venn Asker/Bærum.

Julemarked

Elevene i Ting og tang UB holdt julemarked i skolens kantine torsdag 1. desember.

God jul, lille venn

For andre gang åpner Bleiker vgs. dørene for innsamlingen God jul, lille venn Asker/Bærum, og vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til å delta.

Fylkesmesterskap i engelsk

Liker du å skrive engelske tekster, eller går du med en filmskaper i magen? Fylkesmesterskap i engelsk er åpent for alle Bleikers elever - delta og vinn en tur til et engelsktalende land!

Norges nye nettavis: IT NÅ

Første utgave ble publisert 26. oktober 2016. Vennegjengen utgir sin egen avis med IT-nyheter tilpasset målgruppen ungdom.

Elevaksjonen 2016

Elevaksjonen 15. og 16. november skapte nok en gang engasjement både hos elever og hos givere i Asker.

Elevaksjon tirsdag 15. og onsdag 16. november 2016

Solidaritetsprosjektet SOS-barnebyer i Kosovo føyer seg inn i rekken av mange ulike tiltak for å styrke skolemiljøet ved Bleiker videregående skole.

Nordisk bibliotekuke 2016

Bleiker vgs. er skolemedlem i Foreningen Norden. Nordisk bibliotekuke markeres i de fleste bibliotek en uke i november, denne gang i tiden 14. - 20. november.

Foredragsuke om Kosovo og Bleikers solidaritetsprosjekt

Elevene som var med til Kosovo på våren startet i uke 44 sin foredragsuke. De har hele uken holdt foredrag for sine medelever om Kosovoturen og solidaritetsprosjektet til Bleiker vgs.