Kreativitet i klasserommet

Bleikers YSK-elever (yrkes- og studiekompetanse) på Service og samferdsel Vg1 har hatt ekstra fokus på kreativitet og samarbeid den siste tiden.

Sjøen for Alle 2017 - elever fra Bleiker vgs. deltok på stand i år også.

Kasper i 2KJØA og Jonas på TIP Vg1 deltok som gode representanter fra Bleiker vgs. på Norges største og mest moderne båtmesse.

Drømmen om ski på bena er blitt en realitet - hurra!

Født med ski på bena, nesten...

Vi klarte det! Innføringsklassene har jobbet med en annonse, der målet var å få tak i ski til elevene.

1HEB

Hei-uka 2017

Tradisjonen tro arrangerte elevrådet Hei-uka også i år. Den varte fra mandag 6.3 til fredag 10.3. 2017.

Veien til drømmejobben

Med både fagbrev og studiekompetanse kan veien til drømmejobben være både rask og motiverende.

Fit For You UB - 2. plass Beste logo

Fem priser til Bleikerelever!

Stor suksess for Bleikerelever på årets GründerExpo.

Marta i full konsentrasjon

Utdanningsprogrammet Medieproduksjon knytter kontakter med næringslivet

Alle elevene ved Vg1 Medieproduksjon på Bleiker vgs. har fått utplasseringsplass!

Så ble de delt inn i åtte land..

Folk og Forsvar på besøk

Alle skolens Vg2-elever har hatt besøk av organisasjonen "Folk og Forsvar" som driver informasjonsarbeid om norsk forsvars- og sikkerhetspolitikk.

Bleikers beste skribenter

Amanda Westerheim i klasse 2BUSA og Tore Wiger i 1EFA vant skrivekonkurransen i engelsk som ble arrangert på Bleiker tidligere i januar. Nå skal de representere skolen i fylkesfinalen.

Følelsenes betydning

Helse- og oppvekstfag med barne- og ungdomsarbeiderfag tester ulike kompetansemål i læreplanen.