Nytt auditorium på Bleiker vgs.

Vår tidligere transporthall er nå omgjort til et flott og funksjonelt auditorium, og ble innviet 22. mai 2017.

Matkultur i Storbritannia

Denne våren har noen av våre elever på Vg1 Helse og oppvekst fordypet seg i og jobbet tverrfaglig med mat og kultur i England, Skottland, Wales og Nord-Irland og sammenlignet dette med norsk kultur.

Unngå juks på eksamen!

Informasjon til elever og privatister ved eksamen - Pass på at du logger på med riktig brukeridentitet på nettverket.

Tur til Kosovo våren 2017

Etter fem dager på reise i Kosovo sitter vi igjen med mange inntrykk, og ikke minst følelser. Nå er vi hjemme igjen, og har fått en opplevelse for livet.

Dekorasjoner laget av elever i klassen for Design og håndverk

Et grenseløst samarbeid

Det årlige vårballet på Tilrettelagt avdeling ble avholdt torsdag 30.03 i kantinen på Bleiker vgs., denne gang med gjester fra Åland.

1SSA og TOSS på Starbucks

Tirsdag 18. april var to klasser fra Service og samferdsel på bedriftsbesøk hos Starbucks.

Si ifra 2017

Onsdag 5. april hadde vi besøk av Statens vegvesen og Si ifra-kampanjen.

Ny tur til Kosovo

For tredje år på rad reiste Bleikerelever sammen med SOS-barnebyer til Pristina i Kosovo. Avreisen var 18. april 2017.

Bedriftsbesøk hos Coca-Cola

YSK (yrkes- og studiespesialisering) - Service og samferdsel har vært så heldige å få besøke Coca-Cola Norge.

Dignity Day våren 2017

Tirsdag 4. april 2017 arrangerte Bleiker videregående skole Dignity Day for femte gang.