Museumsbesøk på Dikemark

Elevene i programfaget Psykologi 1 har vært på besøk på museet til Dikemark sykehus.

Fylkesmesterskap i engelsk 2018

Alle elever på Bleiker vgs. kan delta i skrivekonkurransen i engelsk som arrangeres av Akershus fylkeskommune.

Juleavslutning 21.12.2017

Elevene ringte julen inn i dag med sang, taler og smil.

YSK Service og samferdsel - teori og praksis hånd i hånd

Torsdag 14.12. gjennomførte YSK-elevene, som har valgt "Sikkerhet" som retning, den halvårlige presentasjonen av sin praksis hos Securitas AS.

Julemarked på Bleiker vgs. 7. desember

Ungdomsbedriften Nyttige greier UB solgte flotte varer.

Juleverksted på avdelingen for Helse- og oppvekstfag

Mandag 11. desember hadde HO sitt årlige juleverksted.

Besøk av psykologistudent

Helse- og oppvekstavdelingen har hatt besøk av Simen Christensen Grøgaard, mastergradsstudent i sosialpsykologi fra UiO.

God helse og fysisk aktivitet

God helse er viktig for alle mennesker, og fysisk aktivitet er i denne sammenheng viktig. Barn og unge skal være aktive minst 60 minutter hver dag, og de som jobber med barn og unge har ansvar for å bidra til dette.

Kjøretøyfaget

Teknodag for jenter 30.11.17

I år igjen inviterte skolen til egen hospiteringsdag for jenter som er nysgjerrige på utdanningsprogrammene Elektrofag og Teknikk og industriell produksjon, samt Vg2-tilbudet IKT-servicefag (som hører til utdanningsprogrammet Service og samferdsel).

Peter og Elias viser rundt på Elkjøp Megastore Slependen

Stor interesse for Service og samferdsel på YSK-temadagen.

Torsdag 30.11. fylte vi opp en buss med elever fra 10. trinn, samt rådgivere og lærere for å besøke Bleikers samarbeidspartnere der våre YSK-elever jobber to dager i uken.