Marta i full konsentrasjon

Utdanningsprogrammet Medieproduksjon knytter kontakter med næringslivet

Alle elevene ved Vg1 Medieproduksjon på Bleiker vgs. har fått utplasseringsplass!

Så ble de delt inn i åtte land..

Folk og Forsvar på besøk

Alle skolens Vg2-elever har hatt besøk av organisasjonen "Folk og Forsvar" som driver informasjonsarbeid om norsk forsvars- og sikkerhetspolitikk.

Bleikers beste skribenter

Amanda Westerheim i klasse 2BUSA og Tore Wiger i 1EFA vant skrivekonkurransen i engelsk som ble arrangert på Bleiker tidligere i januar. Nå skal de representere skolen i fylkesfinalen.

Følelsenes betydning

Helse- og oppvekstfag med barne- og ungdomsarbeiderfag tester ulike kompetansemål i læreplanen.

Lihkku Beivviin - Gratulerer med dagen!

Samefolkets dag ble markert på Bleiker vgs. mandag 6. februar på morgenen.

Temadag for 10. klassinger

En reise gjennom Salgsfaget, Kontor- og administrasjonsfaget og Sikkerhetsfaget

Åpen dag 2017

Åpen dag på Bleiker ble arrangert tirsdag 24. januar på dagtid. Mange ungdomsskoleelever fikk se hvilke utdanningsprogram og muligheter elevene på Bleiker har.

Emilie

Teori og praksis hånd i hånd

YSK-elevene (yrkes- og studiekompetanse) på Service og samferdsel Vg1 er utplassert i bedrift to dager i uken.

Utdanningstorget 2017

Mandag 9. og tirsdag 10. januar besøkte elever fra ungdomsskolene og deres foresatte Utdanningstorget på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Bleiker videregående skole stilte med engasjerte elever og lærere.

Juleavslutning 2016

Tradisjonen tro arrangerte elevrådet juleavslutning i skolens kantine 21. desember.