Si ifra 2017

Onsdag 5. april hadde vi besøk av Statens vegvesen og Si ifra-kampanjen.

Ny tur til Kosovo

For tredje år på rad reiste Bleikerelever sammen med SOS-barnebyer til Pristina i Kosovo. Avreisen var 18. april 2017.

Bedriftsbesøk hos Coca-Cola

YSK (yrkes- og studiespesialisering) - Service og samferdsel har vært så heldige å få besøke Coca-Cola Norge.

Dignity Day våren 2017

Tirsdag 4. april 2017 arrangerte Bleiker videregående skole Dignity Day for femte gang.

Kreativitet i klasserommet

Bleikers YSK-elever (yrkes- og studiekompetanse) på Service og samferdsel Vg1 har hatt ekstra fokus på kreativitet og samarbeid den siste tiden.

Sjøen for Alle 2017 - elever fra Bleiker vgs. deltok på stand i år også.

Kasper i 2KJØA og Jonas på TIP Vg1 deltok som gode representanter fra Bleiker vgs. på Norges største og mest moderne båtmesse.

Drømmen om ski på bena er blitt en realitet - hurra!

Født med ski på bena, nesten...

Vi klarte det! Innføringsklassene har jobbet med en annonse, der målet var å få tak i ski til elevene.

1HEB

Hei-uka 2017

Tradisjonen tro arrangerte elevrådet Hei-uka også i år. Den varte fra mandag 6.3 til fredag 10.3. 2017.

Veien til drømmejobben

Med både fagbrev og studiekompetanse kan veien til drømmejobben være både rask og motiverende.

Fit For You UB - 2. plass Beste logo

Fem priser til Bleikerelever!

Stor suksess for Bleikerelever på årets GründerExpo.