Nasjonal sikkerhetsmyndighet

Elevene i klasse 2SSA og 2SSB har vært på besøk hos Nasjonal sikkerhetsmyndighet.

Stolte forfattere viser frem boken

Bokprosjekt i engelsk

Elevene på Vg2 Service og samferdsel -YSK har skrevet en bok på engelsk om hvordan vi oppfattes av andre.

Gutter fra 1HEA maler barneansikt med ulike dyremotiv

Karnevalsforberedelser

Fredag 9. februar var elever fra Vg1 HO på besøk i Morellveien barnehage og deltok i karnevalsforberedelser.

Barnebokprosjekt

Elever fra Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag er i gang med et FYR-prosjekt i norsk og programfag. De skal skrive en fagtekst om språkutvikling, og planlegge og gjennomføre en aktivitet med barnebok i praksis.

VR-briller i undervisningen

Takket være den raskt økende teknologiske utviklingen er arbeidshverdagen innenfor mange bransjer i kraftig endring. Skolene er derfor nødt til å omstille seg til en stadig mer digital virkelighet.

Representerer Bleiker i finalen

Tore Wiger fra 2AUTA og Petimat Tagirova fra 2BUFA har skrevet seg videre til Fylkesfinalen i engelsk.

Åpen dag 2018

Den 23. januar inviterte Bleiker vgs. 10.klassinger, foresatte og alle andre interesserte til Åpen skole.

Oddmund Toft og Solfrid Nordrum forteller om faget sosialantropologi.

Besøk av masterstudenter i sosialantropologi

Hva mener vi med etnosentrisme? Hvordan kan tre glass vann ha ulik betydning? I hvilken del av verden holder "the Netnedisko" til?

Elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus

Vi er her for deg! Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Utdanningstorg 2018

Mandag 15. og tirsdag 16. januar besøkte elever fra ungdomsskolene i Asker og Bærum og deres foresatte Utdanningstorget på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Bleiker videregående skole stilte med engasjerte elever og lærere.