Barnebokprosjekt

Elever fra Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag er i gang med et FYR-prosjekt i norsk og programfag. De skal skrive en fagtekst om språkutvikling, og planlegge og gjennomføre en aktivitet med barnebok i praksis.

VR-briller i undervisningen

Takket være den raskt økende teknologiske utviklingen er arbeidshverdagen innenfor mange bransjer i kraftig endring. Skolene er derfor nødt til å omstille seg til en stadig mer digital virkelighet.

Representerer Bleiker i finalen

Tore Wiger fra 2AUTA og Petimat Tagirova fra 2BUFA har skrevet seg videre til Fylkesfinalen i engelsk.

Åpen dag 2018

Den 23. januar inviterte Bleiker vgs. 10.klassinger, foresatte og alle andre interesserte til Åpen skole.

Oddmund Toft og Solfrid Nordrum forteller om faget sosialantropologi.

Besøk av masterstudenter i sosialantropologi

Hva mener vi med etnosentrisme? Hvordan kan tre glass vann ha ulik betydning? I hvilken del av verden holder "the Netnedisko" til?

Elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus

Vi er her for deg! Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Utdanningstorg 2018

Mandag 15. og tirsdag 16. januar besøkte elever fra ungdomsskolene i Asker og Bærum og deres foresatte Utdanningstorget på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Bleiker videregående skole stilte med engasjerte elever og lærere.

Museumsbesøk på Dikemark

Elevene i programfaget Psykologi 1 har vært på besøk på museet til Dikemark sykehus.

Fylkesmesterskap i engelsk 2018

Alle elever på Bleiker vgs. kan delta i skrivekonkurransen i engelsk som arrangeres av Akershus fylkeskommune.

Juleavslutning 21.12.2017

Elevene ringte julen inn i dag med sang, taler og smil.