IKT-elever i arbeid

Bleiker har avtale med Microsofts IT Academy

IKT-servicefag på Bleiker vgs. viser seg frem som Microsoft IT Academy i bilaget "Akershusregionen" 05.12. 2014.

Elevrådet gleder seg til et spennende og lærerikt samarbeid med SOS-barnebyer

SOS-barnebyer

Bleiker videregående skole har valgt å bli aksjonsskole for SOS-barnebyer.

Bleikerelever på stor lærlingekonferanse

Tirsdag 25.11.2014 var elever fra Vg2 Automasjon, Vg2 Kjøretøy og Vg2 Salg, service og sikkerhet i Oslo for å delta på LO sin store konferanse for lærlinger.

Gave til Varmestua i Asker

Verdighet i fokus - overskuddsmat til Varmestua i Asker

CIW Academic Partner

Bleiker vgs. er blitt CIW Academic Partner. De lager programmer for webindustrien.

Spleiselaget har besøkt skolen

Hvorfor betaler vi skatt? Hva brukes skattepengene til? Hva menes med begrepet velferdsstat? Hvilke konsekvenser har svart økonomi og svart arbeid for den enkelte, samfunnet og arbeidslivet?

Arkitekturoppgave

3SFA har vært på besøk hos bolig og eiendom i Asker kommune.

Studietur til Roma

Klasse 3 SFA var på studietur til Roma i september.

Fullt hus på Bleiker - besøk fra elever på 10. trinn

I uke 42 og 43 var det Praksiskurs for elever på 10. trinn i hele Asker og Bærum, og Bleiker vgs. mottok hver dag et femtitalls ivrige ungdomsskoleelever som var nysgjerrige på yrkesfag.

Nobels Fredssenter

Elevene i programfaget "Sosiologi og sosialantropologi" har besøkt Be Democracy-utstillingen på Nobels Fredssenter. Utstillingen er senterets bidrag i forbindelse med Grunnlovsjubileet.