TIP-elever på besøk på Volvo Truck Center

Tirsdag 9. september 2014 inviterte Volvo Truck Center på Furuset i Oslo elever i regionen til Åpen dag.

1814! Tilblivelsen av Norges grunnlov

Bleiker har hatt besøk fra Teater Joker

Golden Academy - leksehjelp

Shafi Adan fra Golden Academy var på besøk på Bleiker vgs. 28.08.2014. Han informerte elevene om samarbeidet som er inngått i forbindelse med leksehjelp.

Kick-off på Bleiker

21.08.14 satte vi startskuddet for skoleåret her på Bleiker vgs. Dagen i dag skulle markere åpningen av skoleåret og Bleiker vgs. som en Dignity-skole.

Skolestart 2014

Den 19. august ønsket rektor Anton Bueie alle elevene velkommen til et nytt skoleår.

Velkommen til skolestart

18. august starter over 20 000 elever i videregående opplæring. I Akershusskolen skal elevene ha best mulig kompetanse etter endt skolegang.

Ny rektor fra skolestart 2014

Vi ønsker Anton Bueie velkommen som ny rektor ved Bleiker videregående skole. Han kommer fra rektorstillingen ved Stabekk vgs.