Gave til Varmestua i Asker

Verdighet i fokus - overskuddsmat til Varmestua i Asker

CIW Academic Partner

Bleiker vgs. er blitt CIW Academic Partner. De lager programmer for webindustrien.

Spleiselaget har besøkt skolen

Hvorfor betaler vi skatt? Hva brukes skattepengene til? Hva menes med begrepet velferdsstat? Hvilke konsekvenser har svart økonomi og svart arbeid for den enkelte, samfunnet og arbeidslivet?

Arkitekturoppgave

3SFA har vært på besøk hos bolig og eiendom i Asker kommune.

Studietur til Roma

Klasse 3 SFA var på studietur til Roma i september.

Fullt hus på Bleiker - besøk fra elever på 10. trinn

I uke 42 og 43 var det Praksiskurs for elever på 10. trinn i hele Asker og Bærum, og Bleiker vgs. mottok hver dag et femtitalls ivrige ungdomsskoleelever som var nysgjerrige på yrkesfag.

Nobels Fredssenter

Elevene i programfaget "Sosiologi og sosialantropologi" har besøkt Be Democracy-utstillingen på Nobels Fredssenter. Utstillingen er senterets bidrag i forbindelse med Grunnlovsjubileet.

Aktivitet på et Dignity arrangement - Skolejoggen

Skolejoggen 2014 - aktivitetsdag

Tirsdag 23.09.2014 løp vi for livet og for verdighet. Bleiker videregående skoles første Global Dignity-arrangement ble gjennomført med elevrådet som arrangør.

Løve

Barnas Verdensdager 2014

For tredje år på rad har elever ved Medier og kommunikasjon dekorert vinduene til Asker kulturhus i forbindelse med Barnas Verdensdager.

Nynorsk for Dummies

Tirsdag 9. september 2014 var vi så heldige å få besøk av forfatter, skribent, filolog og "nynorskkonvertitt" Kristin Fridtun.