Prosjektoppgave krimbokomslag

Elever i klasse 1KMB har designet bokomslag til boken "Fortapt", med seg selv som forfattere.

Et lite utvalg av produktene til Goodthings UB

Goodthings UB

Ungdomsbedriften Goodthings UB har for tiden påskesalg av sine produkter.

Lånekassen

Fristen for å søke om stipend og lån for vårsemesteret 2015 er 15. mars. Det er også fristen for å melde fra om endringer.

Mini workshop Global Dignity

Elevrådet på Bleiker vgs. inviterte elevrådet på Asker vgs. til en mini workshop fredag 27.02.2015. På agendaen stod skolemiljø og verdighet.

Hei-uka

Hei-uka på Bleiker ble nok en gang en suksess. Den varte fra mandag 09.02. til fredag 13.02.2015.

Automasjonsmesse på Bleiker

Elektroavdelingen ved Bleiker videregående skole arrangerte fagmesse innen automasjon torsdag 5. februar 2015.

Cyberforsvaret inntok IKT-servicefag på Bleiker

Onsdag 04.02.2015 fikk IKT-servicefag besøk av seks lærlinger i Cyberforsvaret, som til daglig er stasjonert i Kolsås leir.

Elevene hadde rolle som utenriksminister, finansminister og statsminister.

Folk og Forsvar

Alle skolens Vg2-elever har vært med på "Fred- og konfliktspillet" som Folk og Forsvar gjennomfører gratis for alle skoler og organisasjoner.

Rusforedrag

Elevene på Vg1 fikk en orientering i Lydhagen 29.01.2015 om rusbruk blant ungdom i Asker og Bærum.

Stiftelsen Organdonasjon

Stiftelsen Organdonasjon var på besøk på Bleiker vgs. onsdag 28.01.2015.