Hva har Malala og Kailash gjort for å få Nobels Fredspris?

Ekskursjon til Nobels Fredssenter

På Nobels Fredssenter har de et undervisningsopplegg om Malala og Kailash og hvorfor de fikk Nobels Fredspris. Klassene 2HAA og 2EEA var med på dette opplegget fredag 10. april.

Gode møteplasser – en film

Ungdomsbedriften Film IT UB på Bleiker vgs. har laget filmen "Gode møteplasser" på oppdrag fra Asker kommune.

Tur til Eidsvoll

Torsdag 9. april reiste elever fra tre historieklasser og to lærere på ekskursjon til Eidsvoll.

Hjernetrening

Bleiker blir den første skolen i Norge med aktiv hjernetrening som en del av timeplanen.

Konsert - The Final Countdown

3MUA holdt avskjedskonsert torsdag 26.mars kl.18 på Radar scene i Asker kulturhus.

Artistgalla i Oslo

Lørdag 21. mars 2015 deltok 19 elever og 4 ansatte på TV2 og SOS-barnebyers artistgalla i Christiania hotell.

Workshop Global Dignity

Mandag 16. mars 2015 var Group Dignity på elevworkshop sammen med 14 andre skoler fra hele Norge.

Klasse 2KJØA på stand under båtmessen "Sjøen for alle"

Kjøretøyelevene bidro med kunnskap og veiledning på båtmessen "Sjøen for Alle" på Lillestrøm 18.-22. mars 2015.

Klasse 3SFA på kultur-tur til Oslo

Fredag 13. mars besøkte klasse 3SFA Oslo rådhus, Snøhetta og Den Norske Opera & Ballett.

Prosjektoppgave krimbokomslag

Elever i klasse 1KMB har designet bokomslag til boken "Fortapt", med seg selv som forfattere.