Teknodag for jenter

Bleiker inviterer jenter i 10. klasse til en spennende og innholdsrik teknodag fredag 12. februar 2016.

Utdanningstorget 2016

Utdanningstorget er blitt en tradisjon i Asker og Bærum. Arrangementet går over to dager, og både 11. og 12. januar var det fullt hus og god stemning på Thon hotel Oslofjord i Sandvika.

ALBERTINE - Seksualmoralen før og nå

Bleiker hadde besøk av Den kulturelle skolesekken 12.01.2016 med foredraget Albertine.

Juleavslutning 18.12.2015

Tradisjonen tro stod elevrådet for gjennomføring av juleavslutningen i skolens kantine.

Byen og miljøet

Hvordan utvikler byen seg i vår region? Interessant kulturtilbud i regi av Den kulturelle skolesekken

Julemarked

Ungdomsbedriften Ting og tang UB avholdt julemarked i skolens kantine 26.11.2015

Gled et barn til jul!

Bleiker vgs. inviterer deg med på dugnaden "God jul, lille venn" i Asker/Bærum. Vi samler inn nye julegaver til barn som trenger det.

Elevaksjon til inntekt for SOS-barnebyer i Kosovo

Elevene ved Bleiker vgs. arrangerte torsdag 26. og fredag 27. november sin første elevaksjon i samarbeid med SOS-barnebyer.

Ekskursjon til Canon Norge

Mandag 16.11.2015 dro alle tre klassene på 1MK til Canon Norge der vi fikk en spennende omvisning og noen stikkord om hvordan fremtiden kan bli innen foto- og filmverdenen.

God morgen Norge

Tirsdag 17.11.2015 var klasse 1KMB på besøk hos TV2 for å se hvordan en direktesending foregår.