Artistgalla i Oslo

Lørdag 21. mars 2015 deltok 19 elever og 4 ansatte på TV2 og SOS-barnebyers artistgalla i Christiania hotell.

Workshop Global Dignity

Mandag 16. mars 2015 var Group Dignity på elevworkshop sammen med 14 andre skoler fra hele Norge.

Klasse 2KJØA på stand under båtmessen "Sjøen for alle"

Kjøretøyelevene bidro med kunnskap og veiledning på båtmessen "Sjøen for Alle" på Lillestrøm 18.-22. mars 2015.

Klasse 3SFA på kultur-tur til Oslo

Fredag 13. mars besøkte klasse 3SFA Oslo rådhus, Snøhetta og Den Norske Opera & Ballett.

Prosjektoppgave krimbokomslag

Elever i klasse 1KMB har designet bokomslag til boken "Fortapt", med seg selv som forfattere.

Et lite utvalg av produktene til Goodthings UB

Goodthings UB

Ungdomsbedriften Goodthings UB har for tiden påskesalg av sine produkter.

Lånekassen

Fristen for å søke om stipend og lån for vårsemesteret 2015 er 15. mars. Det er også fristen for å melde fra om endringer.

Mini workshop Global Dignity

Elevrådet på Bleiker vgs. inviterte elevrådet på Asker vgs. til en mini workshop fredag 27.02.2015. På agendaen stod skolemiljø og verdighet.

Hei-uka

Hei-uka på Bleiker ble nok en gang en suksess. Den varte fra mandag 09.02. til fredag 13.02.2015.

Automasjonsmesse på Bleiker

Elektroavdelingen ved Bleiker videregående skole arrangerte fagmesse innen automasjon torsdag 5. februar 2015.