Forebyggende samarbeid med politiet

Akershus fylkeskommune minner om avtalen med politiet om samarbeid med de videregående skolene.

Skolevalg 2015

Fredag 4. september var det duket for Valgtorg og skolevalg.

Innovasjon

Innovasjonscamp på Bleiker vgs.

Bleikers første Innovasjonscamp gikk av stabelen onsdag 2. september. Dette var en treningsleir med fokus på kreativitet og nyskaping.

Kick-off skolestart 2015

Fredag 21.august var det kick-off for å markere starten på skoleåret 2015-16 og arbeidet med skolemiljøet og dignity på Bleiker.

Skolestart 2015

Skolestarten på Bleiker vgs. strekker seg over hele tre dager, med ulike opplegg for de forskjellige trinn.

Stipend i Lånekassen

Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring kan få utstyrsstipend.

Sommeravslutning for Vg1 og Vg2

Sommeravslutning

Den årlige sommeravslutningen for elevene ble arrangert mandag 22.06.2015. Vi ønsker alle en GOD SOMMER!

Kosovo

29.04.2015 reiste Julie Midtøy, Tonje Wettre, Sindre Ekern og miljøarbeider Renate Borg til Kosovo. Oppdraget fra skolen var å reise ned for å se hvordan SOS-barnebyer jobber.

Førstehjelpskurs for klassenes verneombud

Det var stor interesse og engasjement i Lydhagen da klassenes verneombud fikk et oppfriskningskurs i førstehjelp tirsdag 28.04.2015.

Tur til Kosovo

Onsdag 29.04.2015 pakket Julie Midtøy, Sindre Ekern, Tonje Wettre og miljøarbeider Renate Borg kofferten og satte kurs for Kosovo.