Fylkesmesterskapet i volleyball

Bleiker vgs. deltok med to lag på fylkesmesterskapet i volleyball for skoler onsdag 4.11.2015.

Utplassering i bedrifter

Elever på Medier og kommunikasjon Vg2 er for tiden utplassert i bedrifter. Her får de vist frem kompetansen sin.

Global Dignity Day 2015

Onsdag 21.10.2015 arrangerte vi Global Dignity Day for fjerde gang, en dag som setter verdighet i fokus.

Teaterforestilling

Forestillingen SNAKK! DET ER SÅ MØRKT ble spilt i Lydhagen tirsdag 20. oktober.

Et tverrsnitt av Amazonas.

Barnas verdensdager

Elever på Vg2 Medier og kommunikasjon har dekorert vinduene på Asker kulturhus med illustrasjoner for barn i forbindelse med Barnas verdensdager.

Besøk av tiendeklassinger til Bleiker

Bleiker mottar i disse dager en strøm av nysgjerrige elever fra ungdomsskolene. De er her på praksiskurs som en del av faget Utdanningsvalg.

Nettverkstreff på Eidsvoll med Global Dignity Norge

Mandag 5.10.15 arrangerte Global Dignity Norge nettverkstreff for Akershus i rikssalen i Eidsvollsbygningen.

Forberedelse til Barnas verdensdager

For 6.år på rad skal Asker kulturhus arrangere Barnas verdensdager, og Bleikerelevene har i oppdrag å dekorere Asker kulturhus.

Skolejoggen 2015

Onsdag 23.09.2015 løp vi for livet og for verdighet.

...enkelte ting er fortsatt vanskelig.

Ekskursjon til Interkulturelt museum

16. september var elevene som har programfaget "Sosiologi og sosialantropologi" på tur til Oslo og Interkulturelt museum.