Stipend i Lånekassen

Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring kan få utstyrsstipend.

Sommeravslutning for Vg1 og Vg2

Sommeravslutning

Den årlige sommeravslutningen for elevene ble arrangert mandag 22.06.2015. Vi ønsker alle en GOD SOMMER!

Kosovo

29.04.2015 reiste Julie Midtøy, Tonje Wettre, Sindre Ekern og miljøarbeider Renate Borg til Kosovo. Oppdraget fra skolen var å reise ned for å se hvordan SOS-barnebyer jobber.

Førstehjelpskurs for klassenes verneombud

Det var stor interesse og engasjement i Lydhagen da klassenes verneombud fikk et oppfriskningskurs i førstehjelp tirsdag 28.04.2015.

Tur til Kosovo

Onsdag 29.04.2015 pakket Julie Midtøy, Sindre Ekern, Tonje Wettre og miljøarbeider Renate Borg kofferten og satte kurs for Kosovo.

Hva har Malala og Kailash gjort for å få Nobels Fredspris?

Ekskursjon til Nobels Fredssenter

På Nobels Fredssenter har de et undervisningsopplegg om Malala og Kailash og hvorfor de fikk Nobels Fredspris. Klassene 2HAA og 2EEA var med på dette opplegget fredag 10. april.

Gode møteplasser – en film

Ungdomsbedriften Film IT UB på Bleiker vgs. har laget filmen "Gode møteplasser" på oppdrag fra Asker kommune.

Tur til Eidsvoll

Torsdag 9. april reiste elever fra tre historieklasser og to lærere på ekskursjon til Eidsvoll.

Hjernetrening

Bleiker blir den første skolen i Norge med aktiv hjernetrening som en del av timeplanen.

Konsert - The Final Countdown

3MUA holdt avskjedskonsert torsdag 26.mars kl.18 på Radar scene i Asker kulturhus.