Besøk av tiendeklassinger til Bleiker

Bleiker mottar i disse dager en strøm av nysgjerrige elever fra ungdomsskolene. De er her på praksiskurs som en del av faget Utdanningsvalg.

Nettverkstreff på Eidsvoll med Global Dignity Norge

Mandag 5.10.15 arrangerte Global Dignity Norge nettverkstreff for Akershus i rikssalen i Eidsvollsbygningen.

Forberedelse til Barnas verdensdager

For 6.år på rad skal Asker kulturhus arrangere Barnas verdensdager, og Bleikerelevene har i oppdrag å dekorere Asker kulturhus.

Skolejoggen 2015

Onsdag 23.09.2015 løp vi for livet og for verdighet.

...enkelte ting er fortsatt vanskelig.

Ekskursjon til Interkulturelt museum

16. september var elevene som har programfaget "Sosiologi og sosialantropologi" på tur til Oslo og Interkulturelt museum.

Forebyggende samarbeid med politiet

Akershus fylkeskommune minner om avtalen med politiet om samarbeid med de videregående skolene.

Skolevalg 2015

Fredag 4. september var det duket for Valgtorg og skolevalg.

Innovasjon

Innovasjonscamp på Bleiker vgs.

Bleikers første Innovasjonscamp gikk av stabelen onsdag 2. september. Dette var en treningsleir med fokus på kreativitet og nyskaping.

Kick-off skolestart 2015

Fredag 21.august var det kick-off for å markere starten på skoleåret 2015-16 og arbeidet med skolemiljøet og dignity på Bleiker.

Skolestart 2015

Skolestarten på Bleiker vgs. strekker seg over hele tre dager, med ulike opplegg for de forskjellige trinn.