Har du fått skoleplass?

9. juli får du som har søkt videregående skole beskjed om du har fått skoleplass. Dette ser du ved å logge inn på www.vigo.no. Husk at du må svare på tilbud om plass innen 18. juli.

Elev-PC til skolestart

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Pernille og Lise fra FixFolie viser oss resultatet.

Dekorering av kontorlokaler

Bleikerelever har gitt kontorlokalene til Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS) en flott oppgradering med selvklebende dekor.

Sommeravslutning 2016

Onsdag 22. juni holdt vi sommeravslutning på Bleiker

Bedriftsbesøk til Tusenfryd

Torsdag 16. juni var elever fra Service og samferdsel på bedriftsbesøk hos Tusenfryd

Karosseribygger Tommy Meek

Tidligere Bleikerelev bygger helgebiler for Tesla-pendlerne

Tommy Meek gjør stor suksess som karosseribygger. Både Tommy og hans to yngre brødre, Espen og Fredrik, har gjort sine drømmer til virkelighet og levebrød – og alle tre har i tur og orden vært elever på Bleiker.

Elever fra Bleiker vgs. besøker Nobels Fredssenter.

Besøk på Nobels Fredssenter

Elevene i 2AUTA, 2KJØA og 2EEA har vært med på undervisningsopplegget "Den tunisiske metode" på Nobels Fredssenter.

Har du søkt høyere utdanning og trenger ny dokumentasjon?

Ta kontakt med oss snarest, og innen fredag 24. juni dersom du har tatt eller skal ta privatisteksamen denne våren og trenger å oppdatere dokumentasjonen din for ettersending til Samordna opptak innen 1. juli.

Innlevering av lærebøker

Siste frist for innlevering av lærebøker er onsdag 22.06.2016.

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/Mac før du møter opp i eksamenslokalet.