Elevene fikk også vite om viktige rettigheter de får når de jobber hvitt.

Spleiselaget har besøkt alle skolens Vg2-klasser.

Hva er skatt? Hva risikerer du hvis du ikke tar vare på lønnsslippene dine?

Utenfor Interkulturelt Museum

Ekskursjon til Interkulturelt Museum

Elevene som har programfaget "Sosiologi og sosialantropologi" har besøkt Interkulturelt Museum der det er en spennende utstilling om norske sigøynere.

Innføringsklassene på Bleiker vgs. skapte topp stemning!

Torsdag 13. oktober 2016 braket det løs med fest i klasserommet.

Inngangsparti

Barnas verdensdager i Asker kulturhus lørdag 15. oktober 2016

Medier og kommunikasjonslinjen ved Bleiker videregående skole har i flere år stått for idé, utforming, produksjon og montasje av dekoren på vinduene til Asker kulturhus.

Studentene presenterte sosiologifaget og forteller om studentlivet ved Universitetet i Oslo.

Inspirerende besøk fra Universitetet i Oslo (UiO)

Elevene på Bleiker vgs. som har programfag "Sosiologi og sosialantropologi" har hatt besøk fra Universitetet i Oslo.

Skolejoggen 2016 - aktivitetsdag

Onsdag 21.09.2016 løp vi for verdighet. Bleiker videregående skoles Global Dignity-arrangement ble vel gjennomført med elevrådet som arrangør. Deltakeravgiften går til vårt prosjekt SOS-barnebyer i Kosovo.

Innovasjonscamp for 150 elever

Tirsdag 6. september 2016 startet årets Innovasjonscamp på Bleiker videregående skole sammen med Askerbedriften Takeda og Ungt Entreprenørskap, Akershus.

Skolejoggen 2016

Bli med på Skolejoggen onsdag 21. september kl. 12.00 – 15.00

Kick-off skolestart 2016

Fredag 19. august arrangerte vi Kick-off for å markere starten på skoleåret 2016-2017 og arbeidet med skolemiljøet og dignity på Bleiker vgs.

Skolestart på Bleiker vgs. onsdag 17. august 2016

Nye og tidligere elever ble tatt imot i skolens kantine.