Ekskursjon til Canon Norge

Mandag 16.11.2015 dro alle tre klassene på 1MK til Canon Norge der vi fikk en spennende omvisning og noen stikkord om hvordan fremtiden kan bli innen foto- og filmverdenen.

God morgen Norge

Tirsdag 17.11.2015 var klasse 1KMB på besøk hos TV2 for å se hvordan en direktesending foregår.

Lånekassen

Husk søknadsfristen for utstyrsstipend 15. november!

Det skaper engasjement, og mange stiller spørsmål.

Skatteetaten

Alle Vg2-klassene har hatt besøk av Skatteetaten i samfunnsfagtimene en gang i løpet av de to siste ukene.

Nordisk bibliotekuke

Nordisk bibliotekuke markeres i tiden 9.-15. november. I skolebiblioteket på Bleiker er det satt opp en utstilling over litteratur om Norden.

Fylkesmesterskapet i volleyball

Bleiker vgs. deltok med to lag på fylkesmesterskapet i volleyball for skoler onsdag 4.11.2015.

Utplassering i bedrifter

Elever på Medier og kommunikasjon Vg2 er for tiden utplassert i bedrifter. Her får de vist frem kompetansen sin.

Global Dignity Day 2015

Onsdag 21.10.2015 arrangerte vi Global Dignity Day for fjerde gang, en dag som setter verdighet i fokus.

Teaterforestilling

Forestillingen SNAKK! DET ER SÅ MØRKT ble spilt i Lydhagen tirsdag 20. oktober.

Et tverrsnitt av Amazonas.

Barnas verdensdager

Elever på Vg2 Medier og kommunikasjon har dekorert vinduene på Asker kulturhus med illustrasjoner for barn i forbindelse med Barnas verdensdager.