Bleikerelever til Microsoft

Høsten 2015 gjennomførte Bleiker i samarbeid med blant annet Microsoft og Ungt Entreprenørskap en Innovasjonscamp på skolen. Alle elever på Medier og kommunikasjon og Service og samferdsel deltok, og en jury kåret de to mest innovative løsningene.

Faglærer Knut Ivar Andersen viser produksjon av folie til tre elever som er på besøk.

Hospiteringsdag på vårt nye tilbud Medieproduksjon

Torsdag 28. januar 2016 fikk vi besøk av 19 elever fra 8 ulike skoler i Asker og Bærum.

Åpen dag

Bleiker videregående skole hadde Åpen dag tirsdag 26. januar for elever på 10. trinn, foresatte og andre nysgjerrige.

Foto: Mari Natvig Sandene (Askeravisen). Jakob Hardeberg Svensen foran sin dovendyr-illustrasjon i Asker kulturhus. I en alder av 17 år har han gitt ut barneboken

Vår medieelev Jakob har gitt ut barnebok

Barneboken "Det en gang lykkelige dovendyret" er nylig utgitt av Jakob Hardeberg Svensen på Vg2 Medier og kommunikasjon.

Fotojakt

Et vintereventyr

Elevene på Vg1 Medier og kommunikasjon har hatt naturfotografering på dagsorden. Elevene fikk kombinere de teoretiske kunnskapene med praktisk fotografering i det fri.

Fristen for å søke plass ved videregående opplæring er 1. mars

Klikk her for mer informasjon!

Invitasjon til hospitering

Vi inviterer til hospitering i Bleikers nye utdanningstilbud: Medieproduksjon og Service og samferdsel 4-årig YSK-løp.

Teknodag for jenter

Bleiker inviterer jenter i 10. klasse til en spennende og innholdsrik teknodag fredag 12. februar 2016.

Utdanningstorget 2016

Utdanningstorget er blitt en tradisjon i Asker og Bærum. Arrangementet går over to dager, og både 11. og 12. januar var det fullt hus og god stemning på Thon hotel Oslofjord i Sandvika.

ALBERTINE - Seksualmoralen før og nå

Bleiker hadde besøk av Den kulturelle skolesekken 12.01.2016 med foredraget Albertine.