Nordisk bibliotekuke 2017. Tema: Øyer i Norden

Nordisk bibliotekuke 2017

Nordisk bibliotekuke markeres i de fleste bibliotek en uke i november, denne gang i tiden 13. - 19. november.

Cool IT UB (lærer Sissel) = Hederlig omtale

18 ungdomsbedrifter på Gründeridol

Hele 18 ungdomsbedrifter fra Bleiker videregående skole stilte på Gründeridol på Sandvika Storsenter 31. oktober - herlig engasjement og innsats når gruppene presenterte sine forretningsideer for juryen.

Fordomsjungelen

Interkulturelt museum

Elevene som har programfaget Sosiologi og sosialantropologi hadde en lærerik og interessant tur til Interkulturelt museum på Grønland i Oslo fredag 27.oktober.

Oslo Motorshow 2017

Norges varemesse på Lillestrøm arrangerte Oslo Motorshow 27.-29. oktober 2017, og vi var der.

Teknikk og industriell produksjon

400 elever på praksiskurs

De to siste ukene har 400 ungdomsskoleelever fått prøve seg på de forskjellige utdanningsprogrammene Bleiker tilbyr.

Global Dignity Day 2017

Denne dagen handler om deg, sa H.K.H. Kronprins Haakon.

Ute

Barnas verdensdager i Asker kulturhus lørdag 21. oktober 2017

I flere år har elever på Bleiker vgs. stått for idé og utformingen av vindusutsmykning i forbindelse med Barnas Verdensdager i Asker kulturhus. I år har Vg2- elever på Medieproduksjon jobbet med dette store og spennende prosjektet.

Vg2 Kjøretøy får bil i gave!

Bauda konsernets opplæringskontor for bilfag/Toyota Norge donerer spennende bil til opplæringen i kjøretøyfag.

Elevene velger ulik plassering...

Besøk av masterstudenter i sosiologi

Hva vet du om kapitalformer? Hvor vil du plassere McDonalds, sushi eller gourmetburger på aksen for kulturell kapital?

Tur i nærmiljøet

22. september 2017 gjennomførte elevene i 2BUFA/2BUSA aktiviteter i skolens nærmiljø for å smake litt på friluftslivet.