Kick-off skolestart 2017

Mandag 21. august var det tradisjonen tro klart for kick-off skolemiljø 2017.

Aktivitetsdag og sommeravslutning

Onsdag 21. juni gjennomførte Bleiker vgs. aktivitetsdag og torsdag 22. juni arrangerte vi sommeravslutning.

Bilens dag i Asker 11. juni 2017

Klasse 2KJØA stilte villig opp i øsende regn på Bilens dag ved Askerhallen.

Innlevering av lærebøker vår 2017

Siste frist for innlevering av lærebøker er torsdag 22. juni 2017

Nytt auditorium på Bleiker vgs.

Vår tidligere transporthall er nå omgjort til et flott og funksjonelt auditorium, og ble innviet 22. mai 2017.

Matkultur i Storbritannia

Denne våren har noen av våre elever på Vg1 Helse og oppvekst fordypet seg i og jobbet tverrfaglig med mat og kultur i England, Skottland, Wales og Nord-Irland og sammenlignet dette med norsk kultur.

Unngå juks på eksamen!

Informasjon til elever og privatister ved eksamen - Pass på at du logger på med riktig brukeridentitet på nettverket.

Tur til Kosovo våren 2017

Etter fem dager på reise i Kosovo sitter vi igjen med mange inntrykk, og ikke minst følelser. Nå er vi hjemme igjen, og har fått en opplevelse for livet.

Dekorasjoner laget av elever i klassen for Design og håndverk

Et grenseløst samarbeid

Det årlige vårballet på Tilrettelagt avdeling ble avholdt torsdag 30.03 i kantinen på Bleiker vgs., denne gang med gjester fra Åland.

1SSA og TOSS på Starbucks

Tirsdag 18. april var to klasser fra Service og samferdsel på bedriftsbesøk hos Starbucks.