Historisk reise

Tirsdag 7.mai slo vi sammen norsk, historie og bildefaget for avgangselevene og dro på en historisk reise fra 1840-årene og fram til i dag.

Karriereveiledning

Usikker på veien videre? Ta kontakt med våre rådgivere.

Et hav av blomster.

Hva skal vi lære bort om 22. juli?

BUFA/BUSA-elevene har vært på besøk i 22. juli-senteret. Det var en interessant og sterk opplevelse.

Foredrag om utviklingspsykologi

Torsdag 3. mai var Marius Alvestad Granli fra Psykologisk institutt ved Universitetet i Oslo på besøk.

Brukermedvirkning er en rettighet

Avdelingen for Barne- og ungdomsarbeiderfag fikk mandag 23. april besøk av Sebastian fra Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO), en paraplyorganisasjon for brukerorganisasjoner.

Kreativ matpakkekonkurranse

Som kick-off for kostholdsprosjektet gjennomførte Vg2 BUFA/BUSA en kreativ matpakkekonkurranse 17. april.

Både våre elever og de besøkende var med i pyntingen av festlokalet

Vårball med gjester fra Åland

Det årlige vårballet på Tilrettelagt avdeling ble arrangert torsdag 12. april i skolens kantine.

Mobbeombudet på besøk

Mandag 9. april fikk avdelingen Helse- og oppvekstfag besøk av elev-, lærling- og mobbeombudet i Akershus.

Premieutdeling. De tre elevene i forgrunnen er Vg1-elevene Fredrik, Theodor og Isac

Fylkesmesterskap TIP og Kjøretøy

Onsdag 21.03.18 ble det arrangert fylkesmesterskap for flere yrkesfag ved Ås videregående skole. Bleiker vgs. var representert innen fagene Vg1 Teknikk og industriell produksjon og Vg2 Kjøretøy.

Aktivitet i helsefagklassen

Klasse 1HEA har øvd seg på maling og ansiktsmaling.