Ute

Barnas verdensdager i Asker kulturhus lørdag 21. oktober 2017

I flere år har elever på Bleiker vgs. stått for idé og utformingen av vindusutsmykning i forbindelse med Barnas Verdensdager i Asker kulturhus. I år har Vg2- elever på Medieproduksjon jobbet med dette store og spennende prosjektet.

Vg2 Kjøretøy får bil i gave!

Bauda konsernets opplæringskontor for bilfag/Toyota Norge donerer spennende bil til opplæringen i kjøretøyfag.

Elevene velger ulik plassering...

Besøk av masterstudenter i sosiologi

Hva vet du om kapitalformer? Hvor vil du plassere McDonalds, sushi eller gourmetburger på aksen for kulturell kapital?

Tur i nærmiljøet

22. september 2017 gjennomførte elevene i 2BUFA/2BUSA aktiviteter i skolens nærmiljø for å smake litt på friluftslivet.

Skolejoggen 2017 – aktivitetsdag

Onsdag 20. september arrangerte elevrådet og Group Dignity skolejoggen på Bleiker videregående skole.

Ungdomsbedrifter

Nå er årets Ungdomsbedrifter på Bleiker vgs. i gang.

Global Dignity Day

Onsdag 18. oktober 2017 arrangerer Bleiker videregående skole Global Dignity Day som eneste skole i Norge. Ca. 160 Vg1-elever skal delta i år.

Fiskesprell, et kostholdsprogram om sjømat.

Torsdag 7. september var begge barne- og ungdomsarbeiderklassene på ekskursjon til Høgskolen i Oslo og Akershus. Vi deltok på et kurs som handler om å få mer sjømat inn i barnehager og skoler i Norge.

Skolevalg

Mandag 4. september 2017 var det skolevalg på Bleiker vgs. Elevrådet sto for gjennomføringen.

Skolevalgdebatt

Mandag 28. august 2017 ble det gjennomført skolevalgdebatt i kantinen.