YSK Service og samferdsel - teori og praksis hånd i hånd

Torsdag 14.12. gjennomførte YSK-elevene, som har valgt "Sikkerhet" som retning, den halvårlige presentasjonen av sin praksis hos Securitas AS.

Julemarked på Bleiker vgs. 7. desember

Ungdomsbedriften Nyttige greier UB solgte flotte varer.

Juleverksted på avdelingen for Helse- og oppvekstfag

Mandag 11. desember hadde HO sitt årlige juleverksted.

Besøk av psykologistudent

Helse- og oppvekstavdelingen har hatt besøk av Simen Christensen Grøgaard, mastergradsstudent i sosialpsykologi fra UiO.

God helse og fysisk aktivitet

God helse er viktig for alle mennesker, og fysisk aktivitet er i denne sammenheng viktig. Barn og unge skal være aktive minst 60 minutter hver dag, og de som jobber med barn og unge har ansvar for å bidra til dette.

Kjøretøyfaget

Teknodag for jenter 30.11.17

I år igjen inviterte skolen til egen hospiteringsdag for jenter som er nysgjerrige på utdanningsprogrammene Elektrofag og Teknikk og industriell produksjon, samt Vg2-tilbudet IKT-servicefag (som hører til utdanningsprogrammet Service og samferdsel).

Peter og Elias viser rundt på Elkjøp Megastore Slependen

Stor interesse for Service og samferdsel på YSK-temadagen.

Torsdag 30.11. fylte vi opp en buss med elever fra 10. trinn, samt rådgivere og lærere for å besøke Bleikers samarbeidspartnere der våre YSK-elever jobber to dager i uken.

Elevundersøkelsen høsten 2017

I uke 49 og 50, 4.-15. desember 2017 gjennomfører vi Elevundersøkelsen på Bleiker vgs.

Elevaksjon 24.11.2017

Elevaksjonen for SOS-barnebyer i Kosovo er i gang.

Elever fra Bleiker vgs. samlet inn for tredje året på rad penger torsdag ettermiddag og fredag morgen til støtte for SOS-barnebyer og deres arbeid med barn og unge i Pristina, Kosovo.

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha støtte fra Lånekassen for høstsemesteret 2017.