Karnevalsforberedelser

Fredag 9. februar var elever fra Vg1 HO på besøk i Morellveien barnehage og deltok i karnevalsforberedelser.

Elevene var invitert inn til barnehagen for å hjelpe barna med forberedelser til karnevalet samme dag. Barna hadde anledning til å bestemme hvilket dyremotiv de ville ha malt i ansiktet. Det var mange rever, tigre, kaniner og katter. Og for de minste var det veldig populært med en "tatovering" på hånden, med motiver som Vg1-elevene foreslo, og barna fikk velge.

Dette var en flott dag både for barna og oss på Vg1 HO som fikk praktisert store deler av kompetansemålet K4 (Kommunisere med ulike brukere ut ifra deres behov og modningsnivå).

Tilbakemeldingene fra barna var merkbart positive, de var utrolig stolte av sine flotte dyremasker og tatoveringer. Barna fikk raskt tillit til elevene, og elevene på sin side viste svært gode ferdigheter.

De ansatte i barnehagen har allerede "booket" Bleikerelever til neste års karneval.

Trine Værang
Kontaktlærer 1HEA