Utdanningstorg 2018

Mandag 15. og tirsdag 16. januar besøkte elever fra ungdomsskolene i Asker og Bærum og deres foresatte Utdanningstorget på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Bleiker videregående skole stilte med engasjerte elever og lærere.

Utdanningstorget er en tradisjon i Asker og Bærum og arrangeres over to dager, og det var fullt hus hele tiden.

De ulike utdanningsprogrammene viste seg frem med utstyr, elever og lærere - og skolene presenterte seg på skolestander.

Elever fra alle Bleiker sine utdanningsprogram stilte side om side med lærere og elevtjenesten for å ta imot publikum.

Bleiker arrangerer Åpen dag 23. januar kl. 12.00-17.00. Vi håper på mange besøkende for å sjekke ut utdanningsprogrammene våre nærmere.

Renate Borg
Miljøarbeider