Global Dignity Day 2017

Denne dagen handler om deg, sa H.K.H. Kronprins Haakon.

Onsdag 18.10 arrangerte Bleiker vgs. som eneste skole i Norge Dignity Day. En global verdighetsdag sammen med 500.000 andre ungdommer i resten av verden.

Hovedveileder Samuel Massie løftet taket i skolens kantine og satte standarden da han fortalte sin verdighetshistorie som handlet om å se hverandre.

H.K.H. Kronprins Haakon og Samuel Massie var to av 16 eksterne veiledere som kom frivillig til Bleiker for å sette verdighet på timeplanen.

Resultatet ble rørende og fine historier som modige elever delte i plenum.

Vi har muligheten til å påvirke hverandre som mennesker både ved ord og handlinger. Det er de små tingene vi gjør for og mot andre som gjør noe med deg selv som menneske. Vi opplever verdighet hver dag, uten å tenke over det. I går utførte 150 Vg1-elever verdighet i praksis.

Tusen takk til H.K.H. Kronprins Haakon, hovedveileder Samuel Massie, veiledere, kontaktlærere og elever som gjorde denne dagen fantastisk bra.

Renate Borg
Miljøarbeider