Skolevalgdebatt

Mandag 28. august 2017 ble det gjennomført skolevalgdebatt i kantinen.

Politikere fra de fleste partiene stilte, og de hadde forberedt seg godt. Debatten var fokusert på skole, eksamen og lærlingeplasser, og utveksling for yrkesfagelever. Men de ulike partiene var også innom temaer som klima, kollektivtransport, skatt og flere helsesøstre i skolen.

Etter debatten var det valgtorg for alle elevene utenfor kantinen, der de møtte alle partiene på stands.

På Bleiker vgs. er det skolevalg mandag 4. september. Da blir det spennende å se hva elevene på Bleiker vil velge.

Takk for en bra og verdig skolevalgdebatt: Ola fra Arbeiderpartiet, Eivind fra Fremskrittspartiet, Bjørn fra Rødt, Bente fra Pensjonistpartiet, Ane fra Venstre, Dorotea fra Senterpartiet, Halvor fra SV, Daniel fra Høyre, Rauand fra Miljøpartiet de grønne og Tonje fra KrF.

Per Erik Skjelbred