Aktivitetsdag og sommeravslutning

Onsdag 21. juni gjennomførte Bleiker vgs. aktivitetsdag og torsdag 22. juni arrangerte vi sommeravslutning.

Aktivitetsdag
For andre år arrangerte elevrådet aktivitetsdag for elevene på Vg1 og Vg2, denne gang med fotballturnering. Alle klasser stilte med hvert sitt lag og det var stor stemning. Lærerne stilte også med lag. Vinnerne i år ble klassene Vg2 Kjøretøy og Vg2 Automasjon.

Sommeravslutning
Tradisjonen tro var det igjen klart for sommeravslutning i skolegården, og været var som alltid flott denne dagen. Nydelig sang ble fremført av Josefine Gjellum Rustad og Eirik Aalmo Falstad. Elevrådsleder Ada Elvira Larsen holdt en flott sommertale for elevene. Vinneren av årets Rotarypris ble Eirik Allum Pedersen i klasse 1TPA, vi gratulerer!

Markering for Vg2-elevene
Etter felles avslutning i skolegården arrangerte skolen en samling for Vg2-elevene. Mange av dem skal ut i læretid, og hadde sin siste dag på Bleiker. Dette ble høytidelig markert i det nye auditoriet vårt.

Det ble en flott avslutning på nok et fantastisk år her på Bleiker.

Renate Borg
Miljøarbeider