Tur til Kosovo våren 2017

Etter fem dager på reise i Kosovo sitter vi igjen med mange inntrykk, og ikke minst følelser. Nå er vi hjemme igjen, og har fått en opplevelse for livet.

Mandag 18. april reiste miljøarbeider Renate Borg sammen med elevene:
Lise Kolden 2KMA
Nils Kvilekval 2SSA
Silje Andersen Skjelbred 1HEA
Jørgen Opland 2EFSA
Abdirahman Osman 1SSA

SOS-barnebyer i Kosovo hadde nok en gang organisert et fantastisk besøk og et flott program for dagene i Kosovo. Vi fikk besøke barnebyen, med babysenter og familier.

Vi besøkte ungdomshuset og fikk en flott guidet tur rundt i hele Pristina der vi fikk lære om krigen. Å få mulighet til å være sammen med ungdommene en hel dag var veldig hyggelig.

Besøket til familiene i lokalsamfunnet gjorde nok en gang sterkt inntrykk på oss fra Norge. SOS-barnebyer gjør en fantastisk jobb, og det fikk vi virkelig se.

Tusen takk til Randaberg vgs. som var med på denne turen. For en gjeng dere er, og for en tur vi fikk sammen! Og tusen takk til elevene på Bleiker, dere er engasjerte og dedikerte. Takk til SOS-Norge ved Lene og Mewish, dere er fantastiske folk.

Les mer om turen på bloggen vår: http://bleikerbryrseg.blogg.no/

Renate Borg
Miljøarbeider