Et grenseløst samarbeid

Det årlige vårballet på Tilrettelagt avdeling ble avholdt torsdag 30.03 i kantinen på Bleiker vgs., denne gang med gjester fra Åland.

Vårball
Temaet i år var norsk pop, og elevene på Design og håndverk stod for de flotte dekorasjonene. Restaurant- og matfag stod for menyen, som i god poptradisjon var hamburger med tilbehør. Bygg- og anleggsteknikk var ansvarlig for god og variert popmusikk. Service og samferdsel lagde en grensesprengende quiz! Alle hadde en strålende kveld med hyggelige gjester fra Åland.

Ålandsbesøk
I uke 13 fikk elevene på TO besøk av seks elever fra Ålands yrkesgymnasium for andre år på rad. Elevene fra Åland hospiterte i programfagene Service og samferdsel, Bygg- og anleggsteknikk, Restaurant- og matfag, Design og håndverk og Teknikk og industriell produksjon. Elever og ansatte fra Åland og Bleiker formidlet at oppholdet var lærerikt og morsomt.

Ann-Cathrin Bergli
Fellesfaglærer