Utdanningstorget 2017

Mandag 9. og tirsdag 10. januar besøkte elever fra ungdomsskolene og deres foresatte Utdanningstorget på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Bleiker videregående skole stilte med engasjerte elever og lærere.

Utdanningstorget er en tradisjon i Asker og Bærum, og foregår hvert år på Thon hotel Oslofjord. I år ble det arrangert over to dager, og det var fullt hus hele tiden.

De ulike utdanningsprogrammene viste seg fram med utstyr, elever og lærere - og skolene presenterte seg på skolestander. Mest gledelig var det store besøket av 9. klassinger tirsdag formiddag, med mange nysgjerrige elever.

Elever fra alle Bleiker sine utdanningsprogram stilte side om side med lærere og elevtjenesten for å ta imot publikum. Mange besøkte Bleikers skolestand, der man kunne møte rektor, og høre elevene våre fortelle entusiastisk om det gode miljøet på skolen. Det viktigste var allikevel å fortelle om de ulike utdanningstilbudene på skolen.

Bleiker arrangerer Åpen dag 24.januar kl. 0900-1500, og med informasjonsmøte kl. 1800. Vi håper på mange besøkende for å sjekke ut utdanningsprogrammene våre nærmere. Les vår Invitasjon til Åpen dag.

I tillegg har vi, for elever som har interesser innen våre utdanningsprogram, temadag torsdag 2. februar kl. 09.00-15.00.

Per Erik Skjelbred