Norges nye nettavis: IT NÅ

Første utgave ble publisert 26. oktober 2016. Vennegjengen utgir sin egen avis med IT-nyheter tilpasset målgruppen ungdom.

Entusiastene lover ferske nyheter hver dag, også på søndager. Redaksjonen bruker gjerne satire og ironi i sine artikler, men holder seg innenfor redaksjonelle retningslinjer og "Vær varsom-plakaten".

Dette er et svært relevant nettsted for unge datanerder i hele landet, og mange av nyhetene dreier seg om spill, teknologi, programvare og diverse digitale tips. Sjekk selv: www.itna.no

I redaksjonen finner vi Bleikerelevene Tommy S. Bråthen, Ole Martin Moløkken og Alexander G. Syring, alle tre fra klasse 2ISB. Rotislav Melkumyan er medieelev i klasse 1DHMA. Redaktøren Amalie Husby er elev ved Valler vgs.

Vi gratulerer med en etterlengtet IT-avis full av nyheter om teknologi som er viktig for ungdom.

Se også omtale av den digitale avisen IT NÅ på Budstikka.

Elin Walby
Bibliotekar