Ungdomsbedriften Lace UB på Bleiker vgs. har Asker og Bærums 3. beste forretningsidé.

Lace UB fra Bleiker vgs. fikk 3. pris i årets Gründeridol som gikk av stabelen 21. oktober i Sandvika Storsenter.

Hvert år arrangerer Ungt Entreprenørskap i Akershus en konkurranse kalt Gründeridol for å kåre de beste forretningsideene i Asker og Bærum. I år deltok rundt 40 ungdomsbedrifter fra videregående skoler i Asker og Bærum.

Hver bedrift fikk 4 minutter til å presentere forretningsideen sin. I juryen satt representanter fra Ungt Entreprenørskap og senterledelsen for Sandvika Storsenter.

Forretningsideen til Lace UB er å lage elastiske og fargerike skolisser for små barn som ikke har lært seg å knytte sko enda. Lissene kan være et alternativ til borrelås. Lace UB vil etter hvert utvikle lisser også for ungdom og eldre. De ansatte i Lace UB er Henrik Bjørnstad, Johannes Dingley, Elton Gashi, Davud Karimi og Mathias Lindahn, alle fra klasse 2KMA.

Lace UB kan kontaktes på Facebook: https://www.facebook.com/LaceUB/

Sissel Rathke