Barnas verdensdager i Asker kulturhus lørdag 15. oktober 2016

Medier og kommunikasjonslinjen ved Bleiker videregående skole har i flere år stått for idé, utforming, produksjon og montasje av dekoren på vinduene til Asker kulturhus.

Det er Vg2-elevene som har lagd den omfattende dekoren til Barnas verdensdager i Asker kulturhus.

ELEVER VEILEDER ELEVER PÅ BLEIKER VGS.
Elevene på Vg1 Medieproduksjon har fått veiledning i foliemontering av elevene på Vg2 Medier og kommunikasjon.

Dette er et stort og spennende prosjekt der elevene får realisert sine ideer fra digital plattform til utskjæring i folie med robot-kutter. Et prosjekt som avsluttes med hektiske og morsomme monteringsdager like før den store dagen.

Med årets Vg1 Medieproduksjon vil vi videreføre det flotte samarbeidet vi har med Asker kulturhus og Barnas verdensdager.  Allerede i januar 2017 tar den første ideen for neste års dekor form hos elevene, og vi gleder oss allerede nå til et nytt og spennende prosjekt.

Knut Ivar Andersen
Faglærer i Medieproduksjon