Skolejoggen 2016 - aktivitetsdag

Onsdag 21.09.2016 løp vi for verdighet. Bleiker videregående skoles Global Dignity-arrangement ble vel gjennomført med elevrådet som arrangør. Deltakeravgiften går til vårt prosjekt SOS-barnebyer i Kosovo.

Elever og ansatte var med å jogge, og det var godt med deltakere fra alle klasser.

Dagen startet med en introduksjon fra elevrådsstyret, og fortsatte med oppvarming i form av linedance. Dette var gøy!

Deretter var det klart for å løpe, og folk stilte seg opp ved bommen. Da var det i gang! Noen sprintet, noen jogget, og andre tok den roligere varianten. Etter kort tid begynte deltakerne å komme i mål, og til slutt var alle tilbake igjen.

Deretter var det tid for å spise. Lærerne hadde grillet pølser til alle deltakerne, og dette slo godt an.

Nye aktiviteter fulgte, med forskjellige leker og poster, som elevene måtte igjennom klassevis. Her var det Bleiker-quiz, fotokonkurranse med en scene fra en kjent film, og Kims Lek.

Det nærmet seg slutten, men først skulle AMSA-klassen danse litt for oss. Her var det musikk fra Midtøsten og mange kule danse-moves! Det startet i en liten ring, men så var det mange som ville bli med. Dette var veldig gøy!

Dagen ble vellykket, og med dette ønsker vi alle klassene lykke til med resultatet i de forskjellige lekene.

Elevrådsstyret