Besøk fra Ålands Yrkesgymnasium

Prosjektet "Et grenseløst samarbeid innen tilrettelagt opplæring i Norden" i regi av Nordplus er et samarbeid mellom Bleiker videregående skole og Ålands Yrkesgymnasium.

Elever og ansatte fra Bleiker vgs. besøkte Ålands Yrkesgymnasium i tiden 27.10.2015 til 30.10.2015, og fra 25.04.2016 til 29.04.2016 besøkte elever og ansatte fra Ålands Yrkesgymnasium Bleiker vgs.

Elevene fra Åland fikk et innblikk i hvordan elevene på en norsk videregående skole jobber.

Ukas høydepunkt var uten tvil vårballet, der årets tema var AC/DC. Temaet hadde elevene bestemt selv, og elevene i klassen for Design og håndverk laget fantastisk kunst til festen.

Mange blide elever, god mat fra RM-elevene og høy partyfaktor var en perfekt avslutning på en flott uke.

Elevene på TO