Velfortjent kompetansebevis fra Norboat

Våre elever fra Vg2 Kjøretøy og Vg1 Teknikk og industriell produksjon fikk hederlig omtale og utdelt kompetansebevis etter deltagelse på årets Sjøen for Alle.

Onsdag 20. april 2016 var Erik og Normann fra Norboat på besøk på Bleiker. De delte ut kompetansebevis til elevene som deltok på stand under Sjøen for Alle. Kompetansebeviset er en dokumentasjon på den jobben de gjorde på en maritim motor under messen.

Vg2-elevene var dessverre utplassert denne dagen, men vil få sine kompetansebevis utdelt av kontaktlærer senere.

I tillegg til en oppsummering fra messen, fikk elevene en gjennomgang av Norboat om "hvordan lære av feil".

Vi takker Norboat for engasjement og tilrettelegging for å få til dette med våre elever.

Les nyhetsartikkelen om Sjøen for Alle 2016

Rune L. Strand