Hei-uka 2016

Hei-uka på Bleiker ble også i år en suksess. Den varte fra mandag 15.02. til fredag 19.02. 2016.

Mandag startet vi med kreativ bildekonkurranse som har gått gjennom hele uken. Innsatsvillige elever sørget for et måltid mat til medelever og ansatte. Tirsdag arrangerte elevrådet tautrekking i korridoren. Engasjerte elever og lærere bidro til at dette ble en suksess, og med mange jevne og tette dragkamper mellom klassene. Torsdag var det felles kahoot i skolens kantine. Over 50 personer deltok.

Fredag avsluttet elevrådet Hei-uka med premiering av tautrekking, kahoot og konkurransen kreativt bilde.

Nytt av året var et samarbeidsprosjekt mellom de to elevrådene på Bleiker og Asker videregående skoler. Asker vgs. kåret en vinner for Bleiker, og omvendt. Elevrådene fikk inn mange bilder, og valget var ikke enkelt da en vinner skulle kåres. Elevrådet ved Asker vgs. valgte til slutt klasse 2KMB som vinner. Klassen får pizza og brus til lunsj etter vinterferien. Andre plass i konkurransen gikk til 2BUSA/BUFA og tredje plass gikk til 1HESA.

Takk til alle klasser som bidro til at konkurransen ble så bra. Takk til et fantastisk elevråd som virkelig legger ned mye arbeid for å få til denne uken. En verdig avslutning på en flott og variert uke, sammen skaper vi Dignity på Bleiker.

Renate Borg
Miljøarbeider