Bleikerelever til Microsoft

Høsten 2015 gjennomførte Bleiker i samarbeid med blant annet Microsoft og Ungt Entreprenørskap en Innovasjonscamp på skolen. Alle elever på Medier og kommunikasjon og Service og samferdsel deltok, og en jury kåret de to mest innovative løsningene.

Målet for dagen var å komme opp med et nytt produkt, som dekker reelle behov i dagens marked.

De mest kreative og nytenkende gruppene TIRA og MicroDrone stakk av med seieren, og har nylig besøkt Microsoft for å presentere sitt produkt på Microsoft sin egen kanal Channel 9.

Bleikers elever fikk en omvisning på Microsoft, før de ble intervjuet i studio, om produktene sine. Microsoft lager en reportasje om elevenes ideer, som vil bli vist og markedsført på Microsoft Channel 9.

TIRA sin idé var å lage en brille med en sensor i rammen. Den varsler brukeren om gjenstander som en svaksynt person i utgangspunktet ikke ville sett.

MicroDrone sin idé var en drone, som øker sikkerheten på festivaler og andre store arrangementer.

I tillegg til reportasjen, fikk elevene med seg premier sponset av Microsoft.

Elevene som deltok var:
Christian Emil Darell Petersen (1KMB) MicroDrone