Vår medieelev Jakob har gitt ut barnebok

Barneboken "Det en gang lykkelige dovendyret" er nylig utgitt av Jakob Hardeberg Svensen på Vg2 Medier og kommunikasjon.

Bleiker videregående skole har et samarbeid med Asker kommune om utsmykning av Asker kulturhus i forbindelse med Barnas verdensdager. Dette er et spennende samarbeid, som elevene på Bleiker gleder seg over å få være en del av. Asker kulturhus er selve kjernen i Asker sentrum, og det å få lov til å utsmykke kulturhuset er stort.

De to siste årene har elevene i tillegg laget barnebøker, som de blant annet har lest fra på Asker bibliotek, og i lokale barnehager. Kompetansemålene som blir vurdert er:

- bruke form og farge som virkemidler i egne produksjoner

- bruke ulike teknikker i idéutvikling fra research til ferdig konsept, dokumentere prosessen med idéskisser og presentere konseptet for en oppdragsgiver ​

Målgruppen er barn i alderen 3-6 år, og en barnehage i Asker fikk besøk av elever som leste opp sine barnebøker.

Vi er stolte av Jakob Hardeberg Svensen som har tatt et skritt videre ved å utgi barneboken "Det en gang lykkelige dovendyret" på Kolofon forlag. Boken er en del av prosjektet "Unge poeter", sponset av If forsikring, og formålet er å hjelpe unge skrivetalenter i Asker.

Kolofon forlag

Jakob er elev på Vg2 Medier og kommunikasjon, og viste seg fra første dag som et stort talent innen mediefag. Han har en skarp penn, og tegner med en teknikk som få andre gjør på hans alder. Han har et øye for god design, og leverer arbeider i en egen klasse. Vi er veldig glad og stolte over at Jakob har valgt å være elev ved vår skole.

Se også oppslag i Askeravisen nr. 1 2016

Åshild Sviland