Teknodag for jenter

Bleiker inviterer jenter i 10. klasse til en spennende og innholdsrik teknodag fredag 12. februar 2016.

Vi ønsker at flere jenter velger et utdanningsløp innen teknofagene. Bleiker har mange spennende tilbud innen Teknikk og industriell produksjon, IKT og Automasjon. Roboter blir det mer av i fremtiden. IKT og data er i rivende utvikling. Og hva med litt kunnskap om sveisemetoder, 3D-tegning og 3D-printing? Jenter kan også bli gode i bilfag - oljeskift, hjul- og dekkontroll, for eksempel. Nye bilmodeller krever ny kunnskap, det vil du få på Bleiker.

Bleiker er kjent for å ha et godt og inkluderende elevmiljø, og jenter i teknologifag følges opp i egne grupper.

Fredag 12. februar kl. 9-13.30 har vi satt av tid til jenter som er nysgjerrig på teknofag. Du vil også få høre et inspirerende foredrag. Og lunsj serverer vi selvfølgelig.

Vi gleder oss til å se deg! Meld deg på til rådgiver Clare Seville innen 9. februar: clare.seville@bleiker.vgs.no