Utdanningstorget 2016

Utdanningstorget er blitt en tradisjon i Asker og Bærum. Arrangementet går over to dager, og både 11. og 12. januar var det fullt hus og god stemning på Thon hotel Oslofjord i Sandvika.

De ulike utdanningsprogrammene viste seg frem med utstyr, elever og lærere, og skolene hadde i tillegg hver sin stand.

Elever fra alle Bleikers avdelinger stilte side om side med lærere, administrasjon og elevtjenesten for å ta imot et nysgjerrig publikum. Iført røde T-skjorter og matchende caps var det ikke vanskelig å få øye på entusiastiske elever og ansatte. Det var fullt trøkk på Bleikers skolestand.

Begge dagene var det mulig å møte rektor, og høre elevene våre fortelle entusiastisk om det gode miljøet på skolen, og de mange ulike utdanningsprogrammene vi har på Bleiker.

Vi håper mange elever tar turen til skolen på Åpen dag 26.1.2016 kl. 12.00-19.00.
Les invitasjonen til Åpen dag 2016.

Renate Borg
Miljøarbeider