Gled et barn til jul!

Bleiker vgs. inviterer deg med på dugnaden "God jul, lille venn" i Asker/Bærum. Vi samler inn nye julegaver til barn som trenger det.

For første gang åpner Bleiker vgs. dørene for innsamlingen God jul, lille venn Asker/Bærum, og vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til å delta. Initiativtakere er Margrethe Winstrup og Renate Borg. Med oss har vi elevrådet på skolen.

Dato og tid: Søndag 20. desember kl. 16:00-18:00

"God jul, lille venn" er en dugnad der vi ønsker å samle inn nye julegaver til barn som har litt mindre å rutte med.

Vi leverer gavene til Røde Kors Asker og Bærum. De sørger for at gavene havner i de riktige hender.

Vi ønsker ny og ubrukt gave til kr. 100-200.  Helst ikke klær.

For å bidra går du inn på arrangementet God jul, lille venn Asker/Bærum og klikker på invitasjonen

Påmeldingsfristen er mandag 14. desember.

For at vi skal kunne gjøre julen litt annerledes for flest mulig barn, er det viktig at dere deler arrangementet.
Har du spørsmål, kan du kontakte Renate Borg: renate.borg@bleiker.vgs.no

Tusen hjertelig takk!