Ekskursjon til Canon Norge

Mandag 16.11.2015 dro alle tre klassene på 1MK til Canon Norge der vi fikk en spennende omvisning og noen stikkord om hvordan fremtiden kan bli innen foto- og filmverdenen.

Vi startet dagen med et foredrag om merkevarebygging og hvor viktig det er for en bedrift å jobbe for å få et godt omdømme.

Deretter viste de frem sine råeste kameraer innen fotografi og film. Både elevene og lærerne lot seg rive med av hva som faktisk er mulig i dag, og hvordan fremtiden kan bli.

Vi fikk også et enkelt innføringskurs i det å ta gode bilder og jobbe med lys, som jo er den viktigste faktoren for å skape et bilde.

I Canons "Image factory" lærte vi mye om hva man kan lage bare man er kreativ. Storformat-printere som skriver det meste av underlag, hva forskjellig type papir man velger har å si for uttrykket man får, og ikke minst en 3D-printer! De fleste var enige om at den var noe av det mest spennende og revolusjonerende som er kommet for å bli.

Vi er takknemlige for dagen Canon Norge hadde satt sammen for oss. Det var inspirerende å ta med seg videre.

Elevene i 1KMA, 1KMB og 1KMC
Faglærere Tone Sudmann Varfjell og