Skolejoggen 2015

Onsdag 23.09.2015 løp vi for livet og for verdighet.

Dette var Bleiker sin første innsamlingsdag til vårt nye solidaritetsprosjekt i Kosovo, og det første Global Dignity-arrangement som ble gjennomført med elevrådet som arrangør.

Elevrådet startet aktivitetsdagen med felles oppvarming i skolegården. Stemningen var stor da kyllingdansen runget over skoleplassen.

Etter oppvarming var det klart for Skolejoggen 2015. Ca. 300 lærere og elever stilte til start. Aktivitetsdagen ble avsluttet ved skolen med ulike klassekonkurranser, med Kims lek, quiz og samarbeidskonkurranser.

En stor takk til elevrådsstyret, de tillitsvalgte og alle som bidro til at dagen ble bra, og takk til dere som bidro til SOS-barnebyers arbeid i Kosovo. Bidraget ble på ca. kr. 7000,-. Dette er over dobbelt så mye som vi samlet inn i fjor.

Renate Borg
Miljøarbeider