Kosovo

29.04.2015 reiste Julie Midtøy, Tonje Wettre, Sindre Ekern og miljøarbeider Renate Borg til Kosovo. Oppdraget fra skolen var å reise ned for å se hvordan SOS-barnebyer jobber.

Bleiker vgs. har valgt å støtte SOS-barnebyers arbeid i Kosovo.

Reisen til Kosovo bestod av besøk ved alle de ulike programmene: Babysenter, SOS-familier, Ungdomsprogrammet og FSP-programmet (Family Strengthening Programs).

Vi fikk innblikk i historien til Kosovo før og etter krigen for 16 år siden.

Arbeidet SOS-barnebyer gjør i Kosovo er helt enestående, fattigdommen er veldig stor. Vi har sett at den hjelpen vi gir blir brukt på det som er viktig. Barn og unge har et håp fordi vi bidrar!

Vi er takknemlige som har fått lov til å ta del i denne reisen. Tusen takk til Bleiker vgs. som sendte oss, og tusen takk til SOS-barnebyer for et enestående arbeid og et fantastisk reisefølge.

Renate Borg
Miljøarbeider