Hjernetrening

Bleiker blir den første skolen i Norge med aktiv hjernetrening som en del av timeplanen.

120 elever og 20 lærere på Bleiker skal de neste 2 månedene være med på et helt unikt prosjekt i norsk skolehistorie.

Frank og Anders Wedde har i 10 år jobbet intenst for å skape en av verdens beste plattformer for å trene hjernen.

Gjennom å trene hjernen med web-/mobilspill flere ganger daglig frem til sommeren vil elever og lærere mer enn doble hukommelsen.

Ved å trene hjernen får man en bedre hverdag, enten det dreier seg om bedre hukommelse, økt konsentrasjon, hurtigere læring, endring av vaner eller bedre motivasjon.

Vi er utrolig heldige som får samarbeide med Frank Wedde på dette prosjektet, og tror på gode resultater!

Vi gleder oss til fortsettelsen…

Tone Sudman Varfjell
Faglærer Medier og kommunikasjon