Konsert - The Final Countdown

3MUA holdt avskjedskonsert torsdag 26.mars kl.18 på Radar scene i Asker kulturhus.

Det aller siste kullet på musikklinja ved Bleiker vgs. inviterer til avskjedskonserten THE FINAL COUNTDOWN.

Møt opp på Radar scene i Asker kulturhus torsdag 26. mars kl. 18:00 for en fengslende konsertopplevelse.

Vi ønsker å holde en heidundrende avslutningskonsert før kroken settes på døra og musikklinja på Bleiker havner i forvaring på livstid uten mulighet for løslatelse.

Musikklinja ønsker å takke alle tidligere elever, ansatte og alle foresatte, som alle har bidratt til at de få årene linja har eksistert har vært år med utvikling og forbedring.

Det er med tungt hjerte vi for siste gang inviterer til konsert - med masse gode minner og flagget til topps!

Billetter selges i døra: Kr. 100,- for voksne / kr. 50,- for skoleelever
Det vil bli salg av kaffe og kaker i pausen.

Vel møtt!

Les Budstikkas omtale etter vel gjennomført konsert.

Bleiker vgs.