Hei-uka

Hei-uka på Bleiker ble nok en gang en suksess. Den varte fra mandag 09.02. til fredag 13.02.2015.

Mandag markerte elevrådet de nye bildene på Wall of Dignity. Elever og ansatte ble møtt med boller og brus på morgenen. Tirsdag arrangerte elevrådet AMAZING RACE BLEIKER; et rebusløp der samarbeid og samhold stod i fokus. Onsdag var det tautrekking i korridoren.

I dag, fredag, avsluttet elevrådet Hei-uka med premiering av AMAZING RACE og konkurransen Kreativt bilde. Elevrådet fikk inn mange bilder, og valget var ikke enkelt da en vinner skulle kåres. Men én klasse utmerket seg, nemlig 1HESA. Klassen fikk pizza og brus til lunsj. AMAZING RACE ble vunnet av Trym, Fatbardha, Jon Anders, Josefine og Lizzy. De fikk kinogavekort.

Takk til alle klasser som bidro til at konkurransen ble så bra. Takk til et fantastisk elevråd som virkelig legger ned mye arbeid for å få til denne uka. En verdig avslutning på en flott og variert uke, sammen skaper vi Dignity på Bleiker.

Renate Borg
Miljøarbeider