Åpen dag

Åpen dag på Bleiker - fullt hus og god stemning!

Over 80 elever fra 10 ulike skoler i Asker og Bærum fant veien gjennom snøværet til Bleiker i dag, 20.01.2015.

Alle gjestene fikk først en minikonsert med elever på Musikk, dans, drama. Dette er et stort privilegium fordi det er siste året vi har musikkelever på skolen. Etter musikkinnslag og noen velvalgte ord fra rektor kunne elevene velge mellom tre forskjellige tilbud etter interesse.

Valgene var:

TEKNOLOGI

Elektro/Teknikk og industriell produksjon:
Stikkord: Programmering, roboter, sveising, bil, automasjon, PLS + informasjon om elektrofag med spesiell studiekompetanse

HELSE

Helse- og oppvekstfag:
Stikkord: Informasjon om barne- og ungdomsarbeid med studiekompetanse, torsokonkurranse, kroppsquiz, helsepuslespill

KOMMUNIKASJON

Medier og kommunikasjon/Service og samferdsel:
Stikkord: Service, arbeidslivserfaring, kommunikasjons-kahoot, sikkerhet, film, foto og design. Teori, kreativitet og praksis hånd i hånd.

Ved inngangen hadde IKT-servicefag rigget seg til for de som var nysgjerrige på dette Vg2-løpet som tar inn elever fra alle Vg1.

Det var flott å ta imot så mange hyggelige og nysgjerrige elever, og vi åpner for hospitering utover våren for de som vil komme tilbake.

Clare Seville
Rådgiver og karriereveileder