Bleiker i vinden på Utdanningstorget

Elever og foresatte fra ungdomsskolene fylte Thon hotell Oslofjord på Utdanningstorget mandag 12.1 og tirsdag 13.1. Bleiker stilte med engasjerte elever og lærere.

Utdanningstorget er blitt en tradisjon i Asker og Bærum. I år var det arrangert over to dager, og det var fullt hus hele tiden. De ulike utdanningsprogrammene viste seg fram med utstyr, elever og lærere, og skolene hadde i tillegg hver sin stand.

Elever fra alle Bleikers avdelinger stilte side om side med lærere, administrasjon og elevtjenesten for å ta imot et nysgjerrig publikum. Det var fullt trøkk på Bleikers skolestand, der man fikk møte rektor og høre elevene våre fortelle entusiastisk om det gode miljøet på skolen.

Det var særlig stor interesse rundt de ferskeste tilbudene våre; Barne- og ungdomsarbeider med studiekompetanse, og elektrofag med spesiell studiekompetanse. Det ble mange fine samtaler, og vi håper mange elever tar turen til skolen på Åpen dag 20.1.2015 kl. 09.00.

Clare Seville
Rådgiver og karriereveileder